Kategóriák

Klíma kiegészítők

Daikin BYFQ60CW Fehér dekorációs panel FFQ-C kazettás klímához

Daikin BYFQ60CW Fehér dekorációs panel FFQ-C kazettás klímához

Hűtő teljesítmény: 0 kW

Fűtő teljesítmény: 0 kW

Garancia: 3

Márka: DAIKIN klíma

összehasonlítás

99 342 Ft

Darab: + -

Érzékelő-alapú komfort
A tökéletes komfort biztosításához a teljesen sík, raszter méretű kazettás egység két opcionális, egy speciális vezérlőhöz kapcsolt érzékelővel van 
ellátva. 

A jelenlét-érzékelő 
felismeri, ha valaki a szobában tartózkodik és a szoba hőmérsékletét a megadott beállítási pontra fűti/hűti, ezáltal biztosítva a tökéletes munkakörülményeket.

Rugalmas megoldás
A tér fokozott kihasználásának igénye gyakran azt jelenti, hogy a kazettát ideiglenes vagy állandó raszterekbe, fal mellé vagy egy sarokba helyezik el, ami akadályozhatja az egyenletes légáramlást. 

Csendes működés
A teljesen sík, raszter méretű kazettás egységek a piacon kapható legcsendesebb beltérik közé tartoznak, és az érzékelők mellett számos, a felhasználó kényelmét és komfortérzetét fokozó automatikus funkcióval is rendelkeznek. 

Levegő minősége 
A szoba levegőjének minősége legalább annyira fontos, mint a megfelelő hőmérséklet, ezért az egységet speciális szűrőkkel láttuk el, amelyek kiszűrik a porszemcséket a levegőből. Emellett a speciális program lehetővé teszi a páratartalom csökkentését a hőmérséklet módosítása nélkül.

Intuitív vezérlés 
A teljesen sík, raszter méretű kazettás egységek továbbfejlesztett szabályozója lehetővé teszi a munkakörnyezet mindenre kiterjedő szabályozását.

Hasonló termékek