Kategóriák

Samsung klíma

Az alábbiakban Samsung klíma készülékeinket tekintheti meg kategóriákra bontva. Webáruházunkban széles választékban kínáljuk a márka professzionális légkondicionáló és szellőztető rendszereit, kiegészítőit, ismerje meg termékeinket!

Néhány szó a Samsung klímák típusairól, az egyes elnevezésekről

Samsung klíma lakossági vagy kereskedelmi felhasználásra: A lakossági jelző a normál otthoni vagy irodai felhasználásra szánt készülékeket foglalja magában, amelyek a helyiségben tartózkodás idején működnek, általában napi 8-12 órában. Ezzel szemben a kereskedelmi használatra kifejlesztett Samsung klíma berendezések akár folyamatos, 24 órás működésre is alkalmasak hosszú távon.

Multi (split) klíma: Több helyiség klimatizálása esetén felmerülhet az igény, hogy a beltéri egységekhez egyetlen kültéri egység tartozzon, ne legyen tele a külső fal a berendezésekkel. A Samsung multi klíma ezt teszi lehetővé; a beltéri egységek külön szabályozhatók, de egyetlen kültéri egységbe kerülnek kivezetésre.

Samsung klíma ajánlatunkSamsung klíma az elsőszámú gyártótól

A Samsung klíma kiváló minőségét a Samsung Electronics piacvezető pozíciója biztosítja. A fogyasztói elektronikával is foglalkozó cégcsoport 1938-as alapítása óta folyamatosan növekszik. A klíma gyártásáért felelős Samsung Electronics a konglomerátum zászlóshajójaként folyamatosan fejleszti termékeit. Így születhettek meg a kínálatunkban is szereplő Samsung klíma berendezések, amelyekre gyártói garancia is jár. A Samsung klíma kompresszoraira a gyártó 10 éves jótállást vállal.

Samsung klíma – stílus, teljesítménsy, hatékonyság

Az összes Samsung klíma jellemzője az egyedi formaterv, amely jellegzetes megjelenést kölcsönöz a berendezésnek. A mutatós külső nagy teljesítményt takar, így akár nagyobb alapterületű irodahelyiségekben is alkalmazhatja a Samsung termékeit. A hatékony hűtés és fűtés során a Samsung klíma a lehető legkevesebb energiát használja fel, így kerülhettek a termékek az A+ energiaosztályba.

Forgalmazott klíma kategóriák: monosplit klíma, kereskedelmi klíma, multi split klíma.