Kategóriák

LG klíma

Tekintse meg LG klíma készülékeinket és egyéb kapcsolódó, légtechnikai berendezéseink kínálatát! Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

Webshopunkban nagy választékot talál az LG klíma lakossági és kereskedelmi felhasználásra tervezett típusaiból. Míg a normál lakossági klíma berendezések otthon vagy az irodában, átlagosan napi 8-12 órás működéssel látják el a hűtés (vagy adott esetben fűtés) feladatát, addig a kereskedelmi célra szánt LG klíma modellek ipari terhelés mellett is kiváló hatásfokkal, azaz akár napi 24 órás működéssel üzemelnek.

LG multi klíma: A split klíma típus több helyiség légkondícionálása esetén lehet jó választás: a multi LG klíma rendszernél egy kültéri egység vezérelhet több beltéri egységet, így nem kell helyiségenként egy-egy külső készüléket is a falra szerelni.
Tekintse meg az általunk forgalmazott LG multi klímákat.

LG klíma ajánlatunk

LG klíma: LG S18EQ Silence split (R32, 5 kW)
összehasonlítás
441 455 401 320 Ft
Részletek


Megbízható LG klíma az egészség megőrzéséhez

Az LG márkanév egybeforrt a magas színvonallal, ennek jegyében készül minden LG klíma is. A kívánt hőmérséklet mellett egy LG klíma gondoskodik a levegő megfelelő minőségéről is, ezáltal pedig óvja a használók egészségét. A Plasmaster technológiát használó LG klíma megtisztítja a levegőt az egészségre ártalmas baktériumoktól, továbbá gátolja a gombák megtelepedését is. Az antiallergén szűrő eltávolítja az LG klíma által kezelt levegőből az irritatív anyagokat.

LG klíma, a kényelmes megoldás

Az LG klíma fejlesztői olyan megoldásokat alkalmaztak, amelyek fokozzák a berendezések használóinak komfortérzetét. Az Inverter V technológiának köszönhetően az LG klíma működése közben nem kell a hagyományos légkondicionálóknál megszokott hőingadozással számolnia. A körülményekhez folyamatosan alkalmazkodó teljesítmény egyenletes hőmérsékletet eredményez. Az LG klímái kifejezetten alacsony zajszint mellett működnek, így alvás közben sem fogják zavarni Önt.

További forgalmazott kategóriák: LG kereskedelmi klíma, LG Mono split klíma.