Kategóriák

Hírek

Hogyan szabadulj meg végleg a penészes falaktól?

2019-12-16

A nyirkos, nedves lakások és házak páramentesítését legtöbben akkor veszik komolyan, amikor elkezd penészesedni a fal. 

Miután hosszas súrolás után megszabadulunk a penésztől (és sok esetben a falfestés jelentős részétől is,) megfogadjuk, hogy rendszeres szellőztetéssel előzzük meg a további penészesedést. 


De mi is és a kedves olvasók is tisztában vagyunk azzal, hogy télen az utolsó dolog amire vágyunk, az a fagypont alatti levegővel történő szellőztetés. A penészirtó spray-k sokszor csak átmeneti megoldást nyújtanak, és nem szüntetik meg gyökerestől a problémát, ezért néhány héten vagy hónapon belül újabb penészfoltok jelennek meg a lakás különböző területén.


Erre kínál hatékony megoldást a Midea MDDG-20DEN7-QA3. Amennyire bonyolult a neve, éppen annyira érthető és letisztult a működése - tehát nagyon. A berendezés úgy csökkenti a levegő páratartalmát, hogy a leválasztott párát egy tartályba vagy a lefolyórendszerbe vezeti. 


Beállíthatod azt a páraszintet, ami felett szabályozni akarod otthonod levegőjét - ebben a beállításban is tudunk segíteni Neked. Nyugalom, nem kell minden helyiségbe külön egységet vásárolni, hiszen ha a szobák között viszonylag szabadon áramlik a levegő, és a készülék megfelelő helyre lett beszerelve, tökéletesen megoldja a párátlanítást.


A leválasztott víz egy tartályba csöpög, de lehetőséged van a szennyvíz rendszerbe vezetni a páramentesítő csövét, így nem kell a víz kiöntésével foglalkozni. 


Gyakran halljuk háziasszonyoktól, hogy a ruhaszárításban is segítséget jelent a páramentesítő, hiszen a teregetést követően három óra alatt megszárítja a frissen mosott ruhákat.


A Midea MDDG-20DEN7-QA3 mobilis eszköz: könnyű telepíteni, és bármelyik helyiségbe beszerelhető. Nem kell öt ponton megbontani a falat, és a kezelése is felhasználóbarát. A kijelzőjén mindig nyomon követheted, hogy alakul a beltér páratartalma.


A Midea készülék ráadásul ionizátorral is rendelkezik, ami képes semlegesíteni a levegőben keringő vírusokat, baktériumokat, az allergiások főellenségét, a virágporokat, de a kellemetlen szagokat okozó porokat is képes kiszűrni.


Ha gondoskodtál a szigetelésről, és a legújabb nyílászárókat szereltetted be, vedd komolyan a párátlanítást is, és számolj le a penésszel!

 
Személyesen szeretnél tanácsot kérni? Ne habozz: hívj minket a 70/434-3879-es telefonszámon, vagy várunk szeretettel a Dél-Alföldi Klíma Kft. szegedi üzletében!

 

Vissza