Kategóriák

Hírek

Zajmentes, testreszabható központi porszívó: ez már a 21. század!

2019-12-20

A TeknoPoint QB porszívója a falba csatlakozik, alkalmazkodik a szokásaidhoz, központ gépbe szállítja a port, és megakadályozza az apró tárgyak felszívását.

Az elmúlt években tapasztalata hívta létre az első falba süllyeszthető központi porszívót. A TeknoPoint QB központi porszívója felvette a lépést a folyamatosan változó építőiparral és épületgépészettel, igazodva a felhasználók igényeihez.


Személyre szabott, profi megoldást keresel a takarításhoz? Jó helyre kattintottál!


Emlékszünk még a zúg-búgó maisnákra? A TeknoPoint gépeit vasárnap reggel is nyugodtan használhatod, hiszen szakmai viszonylatban is figyelemre méltó az alacsony zajszintje - ezt a célt szolgálja a beépített hangtompító egység.


Na de hogyan is működik a QB? A szívócsővet egyszerűen csatlakoztatjuk a szívóaljzathoz, ezután már üzembképes a berendezés, amit rendkívül egyszerű kezelni. 


Az adott területről felszívott por a csővezetéken keresztül áramlik a központi egységbe, amely tetszés szerint a pincében, a garázsban, vagy a lakás valamelyik mellékhelyiségében lehet. A kifújt levegő a központi egységből egy vezetéken át távozik a szabadba.


A kijelző panelen keresztül jelez a készülék, ha probléma adódik, és tájékozódhatsz a porszívód jelenlegi állapotáról - például arról, megfelelően működik- e a szűrőrendszer.


Tetszés szerint választhatsz számos aljzat típusok közül, amit szintén a számodra kényelmes helyre szereltethetsz be - akár többet is egy lakáson belül. Válogass kiegészítők, szívócsövek, fejek, tartozékok közül, hogy 100%-ig személyre szabott megoldást találj az adott épület tisztán tartásához. 


Gyerekes családoknál fontos előny, hogy a szívóaljzat mögötti 90 fokos görbület nem engedi, hogy például apró játékokat “elnyeljen” a gép. Ha túl kicsit tárgyat szív fel, aggodalomra semmi ok, hiszen a központ gépből kivehetjük a véletlenül felszívott dolgokat. A szűrő élettartamát növeli a ciklin kamra, melyben egy poliészter szűrőt helyeztek el a központi porszívó tervezői - az e mögött meghúzódó fizikai okokkal nem szaporítjuk a szót.


Több évnyi tervezői munka hozta létre a TeknoPoint QB falba süllyeszthető központi porszívó rendszerét. Ipari-kereskedelmi, és lakossági használatra egyaránt tökéletes. A telepítése házépítés vagy felújítás alkalmával kivitelezhető, mert a csővezetékek a falban illetve a padlóban futnak.


Maradt még kérdésed? Tedd fel nekünk bátran: hívj a 70/434-3879-es telefonszámon, vagy várunk szeretettel a Dél-Alföldi Klíma Kft. szegedi üzletében!

 

Vissza