Kategóriák

Hírek

Szenzációs MIDEA Luna, nyár előtti akció!

2015-04-28

A MIDEA MS9AU-09HRDN1 Luna és MS9AU-12HRDN1 Luna típusok a legnagyobb kínai gyáró alap kategóriás készülékei. A műszaki paramétereiket tekintve azonban meglepően jó adatokat produkál ez a készülékcsalád. A energiaosztályos hűtő és fűtő üzemmódban is, -15 Celsius fokig működik fűtő üzemben, alacsony a zajszintje és az 5 év teljes körű garanciával a piac legjobb ár-érték arányú készülékévé vált. Diszkrét forma jellemzi a beltéri egységet, szolíd kijelzője viszont tájékoztatátást ad az alapvető beállításokról. A MIDEA országos szervízhálózata garancia a problémamentes üzemeltetésre.

A Dél-Alföldi Klíma Kft szegedi raktárában jelentős készlet áll rendelkezésre mindkét teljesítményből. A vásárlási kedv növelésének érdekében, már egyetlen készülék vásárlásakor is jelentős kedvezményt adunk a készlet erejéig.

Kérjen Ön is egyedi klíma ajánlatot!  Hívja most értékestő kolégáinkat a +3670 4343879 számon.

Higgye el meg fog lepődni, hogy milyen jó árat kap, akár egyetlen készülékre is. A megtakarítás több tízezer forint is lehet!!!

Természetesen több db vásárlása esetén további kedvezményt adunk. Raktárról, azonnal biztosítjuk a MIDEA klímákat. Ha délig megrendeli, másnapra az ország bármely pontjára kiszállítja a szerződött futárszolgálatunk. Ne maradjon ki Ön sem a jó beszerzésből, hívja most a +3670 4343879 es számot vagy írjon emailt a delklima.szeged@gmail.com címre, most!

Üdvözlettel:

A Dél-Klíma csapata  

6725 Szeged, Textilgyári út 3.

Vissza