Kategóriák

Hírek

Samsung klímák

2016-04-08

 

Samsung klímák gyártásáért a Samsung Electronics felel. A többféle fogyasztói elektronikával is foglalkozó cégcsoport 1938-ban alapult és évről évre folyamatosa fejlődik. 1981-ben kezdték meg a szobai klímák gyártását és 1992-ben Koreában gyártják az első inverteres hűtő- és fűtőberendezést. Pár évvel később már Kínában és Thaiföldön is egy-egy gyárat létesítettek. 1999-ben már összesen 5 000 000 darab klímaberendezést értékesítettek. 2003-ban elkészült az új klímaberendezéseket gyártó egység Mexikóban, 2005-ben pedig bejelentik az első olyan Micro Plasma technológiát a világon, amely az aktív hidrogén- és oxigén-ionok segítségével állít elő tiszta levegőt.

Ügyfélközpontú világszemléletük minden évben újabbnál újabb sikereket hoz a Samsung számára.

 

 

A Samsung légkondicionálókat az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy kimagaslóan hatékonyak legyen. Több levegőt szívnak be, mivel az egyedülálló háromszög alakú kivitelezésüknek köszönhetően szélesebb beáramlási nyílással rendelkeznek.  A kiáramlási nyílások megnövelt szélessége és a kiáramlási szög, az extra v-lapátok és a nagyobb ventilátorok biztosítják a levegő gyorsabb eljutását a távoli részekbe is. Holtterek nélkül, a szoba egész területére eljut a frissítő levegő. 

 

A Samsung légkondicionálók energia hatékony Digitális Invertert alkalmaznak. Ennek köszönhetően akár 70%-al kevesebb energiát is fogyaszthat egy készülék, hisz a nélkül tartja a kívánt hőmérsékletet, hogy gyakran ki vagy be kellene kapcsolni.

 

További számos okos funkció található bennük, mint például az egyszemélyes üzemmód, vagy a gyors hűtés.

 A Single User (egyszemélyes) üzemmódban kisebb kompresszorteljesítmény mellett működik a klíma, ezáltal csökkenti az energiafogyasztást, ugyanakkor kellemes, hűvös környezetet biztosít.

A Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével gyorsan lehűti a levegőt, majd automatikusan komforthűtés üzemmódba vált, így tartja fent a beállított hőmérsékletet. Nem kell állandóan kézi beállításokat végezni, a légkondicionálót sem kell ki- és bekapcsolgatni.

 

 

 

Nem csak műszakilag, de esztétikailag is igényes készülékek a Samsung klímák. Ragyogó Crystal Gloss™ felülettel, elegáns vonalvezetéssel rendelkeznek, bármelyik modern háztartásba tökéletesen illeszkednek.

 

A Dél-Klíma Kft. kínálatában számos Samsung klímaberendezés is található. Kattintson az alábbi linkre és nézze meg az általunk forgalmazott készülékeket:

http://www.delklima.hu/samsung-klima/

Vissza