Kategóriák

Hírek

Samsung Virusdoctor

2015-03-16

Köztudott hogy a városok levegője tele van biológiai kórokozókkal és káros anyagokkal. Sajnálatos módon mindez már a zárt légterekre is igaz, a károkozók már megtalálhatóak az óvodákban, osztálytermekben, a munkahelyen, az autóban vagy a saját otthonunkban.

Egyetlen tüsszentéssel vírusok kerülhetnek a levegőbe, és méretüknél fogva percekig lebeghetnek. Így nyilvánvaló, ha megszeretnénk védeni gyerekeinket és családunkat a vírusok és baktériumok ellen, akkor egy fejlett légtisztító berendezésre van szükségünk.

 


Meglepődik milyen veszélyes anyagok, baktériumok keringenek otthona levegőjében:

• Az aktív oxigén felgyorsítja az öregedési folyamatot.

• A levegőben keringő por asztmát, fejfájást és hörghurutot okoz.

• A baktériumok és vírusok sokféle betegség okozói, mint például az influenza, a bárányhimlő.

• A penész táplálja és terjeszti a veszélyes vírusokat és atkákat.

• Az allergén anyagok kellemetlen bőr irritációt, légúti megbetegedéseket és különféle allergiákat okozhatnak.

Virusdoctor

A Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézet tanúsítványa szerint az MPI (Virus Doctor) működése révén 99,9%-os hatékonysággal pusztította el az influenza vírust.

Hogy Ön és családja egészsége védve legyen, használja Ön is a Samsung klímák innovatív légtisztító technológiáját.

A Samsung légkondicionálók tesztjei során a Micro Plasma Ion (MPI) rendszerével 10 perc alatt az influenzavírus 100%-ban elpusztult, 30 perces működés után a baktériumok 58%-át és a penész 78%-át iktatta ki.

 


Levegőtisztítás felsőfokon

1. Ezüst bevonatú légszűrő:
Az ezüst antibakteriális és tisztító hatásai világszerte ismertek. A Samsung klímák légszűrőin ezüst bevonat található, ami megelőzi a szűrőkön megrekedő baktériumok és vírusok terjedését.

2. Ezüst bevonatú párologtató
A Samsung 2005-től kezdve krómmentes párologtatókat alkalmaz a termékeiben. Az új „H”bevonat megnöveli a baktérium-eltávolító, valamint a hőcserélő képességet.

3. DNA vagyis a Catekin szűrő
A Samsung légkondiciónálók DNA szerkezete beszívja és eltávolítja a rákkeltő mikroszkopikus részecskéket. A szűrőben lévő Catekin hatástalanítja a lekötött baktériumokat és a kellemetlen szagokat.

4. Szagtalanító szűrő
Az aktív szénnel bevont szűrő hatékonyan szívja magába a kellemetlen szagokat.

5. MPI
Az MPI rendszer egy fejlett légtisztító rendszer, ami hatékonyan semlegesíti a veszélyes baktériumokat illetve csírákat, valamint az allergiát okozó részecskéket.

Az MPI rendszernek a továbbfejlesztett változata - mely a 2014-es klímákban is megtalálható - az SPI, vagyis az S Plasma Ion.

Vissza