Kategóriák

Hírek

SAMSUNG klíma 2015.

2015-03-06

Gyorsabban, nagyobb szögben és minél messzebbre

A Samsung lakossági klímaberendezéseit az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy az kimagaslóan hatékony legyen. Az új, háromszög formájú kivitelezésnek köszönhetően a levegőáramlás még nagyobb hatásfokúvá vált és így több levegő beszívására képes. A gyorsabb levegőáramlást az extra V-lapátok, a megnövelt kiáramlási nyílás és annak megnövelt szélességei segíti.

 

Digitális Inverter – Okos működés és energiamegtakarítás

A Samsung AR légkondicionálók energiahatékony Digitális Invertert alkalmaznak. Úgy tartja meg a kívánt hőmérsékletet hogy gyakran ki vagy be kelljen kapcsolni, ezáltal 70%-al kevesebb energiát fogyaszt. Így hosszabban élvezhető a hűs és komfortos tiszta levegő, mindez a legkisebb energiafogyasztás mellett.

 

Samsung AR9000

 

Smart tulajdonságok – Okos, kényelmes beszerelés; használat és karbantartás

A Samsung légkondicionálóval élvezheti a kényelmes működtetés, és a távirányítású vezérlés nyújtotta kényelmét. A Smart Installation (okos üzembehelyezés) funkció ellenőrzi a beállítási hiányosságokból adódó hibaforrásokat. Az okostelefonokra (iOS, Android) letölthető Samsung alkalmazás és a Smart Wi-Fi segítségével klíma beállításait ellenőrizheti, beállíthatja. Mindebben a Smart Check (okos ellenőrzés) funkció a segítségére lesz, mellyel azonnal észlelheti a meghíbásodásokat, és azonnal szerviz beavatkozást kérhet.

 

10 érv a Samsung klímái mellett

 

Vírusdoktor és Easy Filter - Eltávolítja a vírusokat

A Vírusdoktor Double Action rendszere 99,99%-ban eltávolítja a port, a levegőben terjedő szennyeződéseket és allergéneket, valamint a baktériumokat és vírusokat, beleértve az influenza A-vírus és a Coronavírust is – első lépésként az Easy Filter szűrő lép mükődésbe, majd a Vírusdoktor hatástalanít. Így Ön mindig tiszta és egészséges levegővel töltődhet fel.

1.lépés: Easy Filter
Kiszűri a levegőből a káros vírusokat és baktériumokat.

2.lépés: Vírusdoktor
S-plazma iontechnológia, eltávolítja a vírusok és baktériumok 99%-át.

 

Egyszemélyes üzemmód

A klímaberendezés Single User (egyszemélyes) üzemmódja alacsonyabb kompresszorteljesítményen működik, csökkenti az energiafogyasztást és kellemes, hűvös környezetet biztosít. Használja akkor, ha egyedül marad a forró napokon, így aggódnia nem kell a pörgő villanyszámla miatt. Az alacsony energiafogyasztás ezek mellett környzetbarátabb is.

 

Kétlépéses hűtés – Gyors és kényelmes hőmérséklettartás

A Samsung légkondicionáló berendezésbe épített Fast Cool (gyors hűtés) funkció segítségével lehűti a levegőt és automatikusan Comfort Cool (komforthűtés) üzemmódba kapcsol, így tartva fent a beállított hőmérsékletet. Ennek a funkciónak köszönhetően Ön nem fog fázni és nem kell a készüléken módosításokat végeznie manuálisan.

 

Vissza