Kategóriák

Hírek

Polar X - az extra tudás

2016-06-10

 A Polar X klímák megalkotásánál négy fontos alapvető dolgot tartott szemelőtt a gyártó, melyen a következők: Kényelem, Egészség, Energiatakarékosság, Pénztárca kímélet. Az utóbbit már tapasztalhattuk mikor az előző széria a Polar Basic megjelent. Természetesen ez az irányvonal lett tovább víve. A Basic-nél megszokott minőséget a Polar X-nél is tökéletesen hozta a gyártó. Minden szempontból ideális választás lehet otthonába.

 

Az egészség megőrzése:

A Polar X aktív szénszűrővel van felszerelve, mely eltávolítja a levegőben terjedő, szálló részecskéket, kellemetlen szagokat, különböző illatokat, valamint a füstöt.

Rendelkezik továbbá egy hideg katalizátoros plazmaszűrővel. Ez eltávolítja a formaldehidet, valamint egyéb szerves vegyületeket, sőt a káros gázokat és kellemetlen szagokat is.

Magas intenzitású Hepa szűrője segíti eltávolítani a belső por, atka, valamint egyéb szennyeződés 99,97%-át, valamint a káros hatású gázokat.

 

Energiatakarékosság:

Légkondicionáló választás esetén fontos, hogy figyelembe vegyük a berendezés fogyasztását. Klímájának nem feltétlenül kell egész nap működés alatt lenni. Erre fejlesztették ki az elalvás módot. A nyugodt környezet biztosításához a ventilátor sebességét tudja igazítani, állítja a hőmérsékletet és beállítás szerinti késleltetéssel ki is kapcsolja a gépet. 

A Polar X -15 foktól egészen 43 Celsius fok külső hőmérsékletig biztosítja hibátlan működését. Készenléti fogyasztása nem haladja meg a 0,5 W-ot.

Nem utolsó szempont a kényelem:

Gyerekzár funkcióval a családos felhasználóknak már csak amiatt kell aggódni, hogy a távírányító épségben maradjon. Finom indításával a beltéri ventillátor késleltetve indul, elkerülve azt, hogy egyből hűvös légáram érje a berendezés használóját. Ez azért fontos, mert így elkerülhető a nyári melegben a megfázás. Áramkimaradás esetén sem kell aggódni, ugyanis az egység egyből újraindul az eredeti beállítások szerint.

Minden szűrője kivehető a beltéri egységből, valamint mosható, így klímája karbantartása egyszerű és gyors. Intelligens leolvasztása védi az elektromos egységet, valamint jobb hatásfokú fűtést tesz lehetővé.

Vissza