Kategóriák

Hírek

Polar - okos klíma, okos döntés

2016-04-27

 A hazai kézben lévő márka rengeteg forradalmian új  fejlesztéssel érkezett meg a klíma piacára, olyan tulajdonságokkal, felszereltséggel es design-al, melyet ritkán látni kis hazánkban. A Polar klímái tökéletes választásnak bizonyulnak, otthonra és az irodába egyaránt ajánlatos, garantáltan nem figja megbánni. A légkondicionáló megalkotói gondoltak az egészség védelmére, környezetünk és pénztárcánk óvására az energiagazdálkodással, valamint a kényelmi funkciókra is. Ezek - a teljesítményen kívül - a legfontosabb tényezők klímaválasztás esetén. Nézzük, hát meg a Polar remek újításait.

Fontos az egészség:

A Polar klímák különböző egészségvédő szűrőkkel lettek ellátva (ezek típusonként eltérőek lehetnek), melyek arra hivatottak, hogy Ön és családja egészségét megóvják. Köztudott, hogy a levegőben különböző méretű por és egyéb részecskék terjengenek, melyek légúti problémákhoz is vezethetnek nagyobb mennyiségben. A Polar hidegkatalizátoros plazmaszűrője eltávolítja a formaldehideket és más szerves vegyületeket , sőt a káros gázokat és szagokat is. Aktív szénszűrője meggátolja a levegőben szálló részecskék bejutását otthonába. A magas intenzitású HEPA szűrő 99.97%-ban eltávolítja a belső port, atkát és szennyeződéseket. Forradalmian új Vitamin C szűrője segítségével a levegőt C vitaminnal látja el, ami táplálja a bőrt, csökkenti a stresszt és terápiás hatással van a szervezetre.

Energiatakarékosság:

Az, hogy gazdálkodjunk igen is fontos dolog, energia megtakarítással környezetünket óvjuk, melyben éljük mindennapjainkat - ezen kívül ha takarékoskodunk pénztárcánk tartalmát is védhetjük. Elalvás üzemmódja a nyugodt alváshoz igazítja a ventilátor sebességét, állítja a hőmérsékletet és beállítás szerinti késleltetéssel kapcsolja ki a készüléket. Készenléti üzemmód aktiválássl a klíma fogyasztása mindössze 0,5 W. Széles fűtési tartománya -15 és +24 fok közötti külső hőmérsékletnél is tökéletesen használható, alacsony külső hőmérséklet mellett is biztosítja a működést.

Kényelem, komfort:

A kényelem egy olyan dolog, melyből manapság már nem szabad engednünk. A Polar légkondicionálói most elhozták otthonába, és minden elvárásnak megfelelnek. Finom indításával a beltéri ventilátor késleltetve indul, így elkerüli az azonnali hűvös légáramot. Amennyiben áramkimaradásunk van, klímánk automatikusan újraindul az eredeti beállítások szerint. Gyerekzás funkciójnak köszönhetően már nem kell eldugdosni a távirányítót gyermeke elől. Bekapcsolásával a távkapcsolón a gombok nem működnek egészen a gyerekzár feloldásáig. Készüléke automatikusan kiválasztja a beállított hőmérséklethez szükséges ventilátor sebességet. Mosható szűrővel rendelkezik, melyhez egyszerű szétszerelés után hozzáfér és tetszőlegesen moshatja.

Üzemmódok:

Turbó üzemmód segítségével rövid idő alatt elérheti a beállított hőmérsékletet. Páramentesítésével csökkentheti a levegő páratartalmát hőmérséklet csökkenése nélkül, mely ugye a penész és baktériumok elszaporodásában játszik fő szerepet. Csendes üzemmódja csökkenti mind a kül mind a beltéri egység zaját, biztosítva csendes és nyugodt környezetet. A készülék képes automatikusan üzemmódot választani a helység hőmérsékletétől függően. 

 

Biztos lehet benne, hogy kedvező árú klímájával együtt a helyi igényeknek megfelelő megbízhatóság és magas minőség kerül otthonába.  Amennyiben kiváló ár-érték arányú készüléket keres hűtésre vagy fűtésre nem kell tovább kutakodnia. A klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről télen - nyáron! A Polar klíma minden igénynek megfelel, ezen kívül mindegyik típus mellé magyar nyelvű leírást is kap, hogy a használata gyerekjáték legyen.

 

A Polar klímái hamarosan elérhetőek lesznek otthonába is! Kérjük keresse fel webáruházunkat, vagy keressen minket telefonon!

Vissza