Kategóriák

Hírek

Panasonic klímák

2016-04-18

 A Panasonic a több mint 30 évnyi tapasztalatnak köszönhetően kétség kívül az egyik piacvezető klímagyártó. A világ több mint 120 országában jelen vannak.  Világszintű hálózatuknak köszönhetően az eszköz és alkatrészellátás mindig gond nélkül biztosított.

Saját gyártású és fejlesztésű kompresszoraik legyártott száma már meghaladta a 200 milliós darabszámot, melyeket a világban elszórtan elhelyezkedő 294 gyáregységében gyártottak le. A hűtéstechnikán kívül a Panasonic hőszivattyúkat is gyárt. Nem csak a hűtés, de a fűtés terén is kiválóan alkalmazhatóak a szinte minden igényt kielégítő hőszivattyús megoldások.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztésekre, igyekeznek minél felhasználóbarátabbá válni. Ügyfelek életminőségének javítása érdekében több mint 91 539 szabadalmat jegyeztetett már be.

A Panasonic egyik alapelve, hogy ’a megbízható otthon a megbízható technológiai megoldásokon alapul’. Épp ezért klímáik masszív kialakításúak, melynek köszönhetően hosszú éveken át zavartalanul gondoskodnak a helységek kényelmes hőmérsékletéről. A berendezéseket mindig szigorú vizsgálatoknak vetik alá:

  •      -  Hosszútávú tartósságvizsgálat
  •      -  Kompresszor szétszerelési vizsgálat
  •      -  Működési vizsgálat mostoha körülmények között
  •      -  Vízállósági vizsgálat

 

 

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán a környezetünk kényelmes hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg, hisz eredeti inverteres technológiának, valamint nagy teljesítményű kompresszornak köszönhetően alacsonyabb villanyszámlával működnek, és még tisztítják a környezetünket is. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják.

 

2014-ben szinte az összes Panasonic klíma új kompresszort kapott melynek köszönhetően még csendesebbek és még hatékonyabbak a klímaberendezések.

 

A Panasonic klíma berendezések csúcskategóriáját VE12NKE klíma jelenti, mely megtalálható a mi kínálatunk között is, de természetesen ezen kívül is, számos igazán jó Panasonic klímaberendezést választhatunk.

 

Kínálatunk között számos típus megtalálható, érdemes körbenézni webáruházunkban, vagy személyesen érdeklődni üzletünkben Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt.

Vissza