Kategóriák

Hírek

Mobil klímák előnyei!

2016-07-26

Mikor jó lehet jó választás egy mobilklíma? Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mikor érdemes ilyen készüléket választanunk!

 

A mobil klímák legjelentősebb előnye az egyszerű fuvarozhatósága. A modellek általában kerekekkel vannak ellátva, így könnyűszerrel bírjuk szobáról-szobára mozgatni a szerkezetet. Alkalmazása elsősorban tetőterekben, alagsorokban tanácsolt, de megfelelően funkcionálhatnak apróbb rendelőkben, műhelyekben, ideiglenes összejövetelek zárt színterén, ahol mindössze csak egy-egy alkalommal használjuk. Olyan apartmanokban, irodákban viszont, ahol teljes nyáron tanácsolt a klimatizálás már kívánatosabb a split klíma beépítése, mert ezek nagyobb hatásfokkal dolgoznak.

 

A mobil klímák másik nagy előnye, hogy szakember nélkül, azonnal beüzemelhetőek. Nincs furás, faragás, várakozási idő, a készülék megvásárlását követően azonnal használható és nem foglalnak nagy helyet sem.

  

Összességében a mobil klíma akkor jó döntés, ha nem egy teljes objektumot, egy szintet, hanem egy-egy termet kell csakis hűteni, minderre pedig gyors megoldás kell. Ha úgy gondolja, hogy az Ön számára is egy ilyen készülék lenne a megfelelőbb választás, nézze meg az országban egyedül a Dél-Klíma Kft. kínálatában található Midea cégcsoport által gyártott Comfee mobil klímákat: http://www.delklima.hu/termekek/Mobil_klima_/

 

Nézze meg kínálatunkat weboldalunkon, vagy keresse kollégáinkat Szegeden a Textilgyári út 3. szám alatt lévő bemutatótermünkben.

Vissza