Kategóriák

Hírek

Mitsubishi klímák

2017-05-10

 

 

 

 

 

 

 

A Mitsubishi márka hallatán elsőként talán sokaknak az autógyártás ugrik be, pedig a Mitsubishi klíma technika is méltó a figyelemre, hiszen a gazdaságos működtetésű, letisztult designnal rendelkező és hosszú élettartamú Mitsubishi klíma berendezések felveszik a versenyt a modern kor elvárásaival szemben.

A ma több mint negyven óriásvállalatból álló Mitsubishi-csoport a világ egyik legnagyobb és legkiterjedtebb ipari konszernje. Termékeinek kitűnő minőségét a kereskedők és felhasználók egyaránt tanúsítják. A legmodernebb inverter technológia és a környezetbarát hűtőközeg használata kereskedelmi és ipari hűtés, fűtés, légszűrés és páramentesítés esetén is kiváló választás, mivel a Mitsubishi klíma magas energiahatékonyságot és optimális klímakomfortot jelent.A Mitsubishi klíma előnye:
-          gazdaságos működtetés
-          letisztult design
-          hosszú élettartam

A flexibilis Mitsubishi klíma rendszereknek köszönhetően rugalmasan alakítható ki a meglévő épület rendszeréhez illeszkedő légkondicionálás. A széles beltéri klímaválaszték a helyiség adottságaihoz, berendezéséhez, épületgépészeti kialakításához illeszkedő beépítést biztosít.

Kínálatuk között számos Mitsubishi klíma található, melyek közül kiemelnénk a Mitsubishi klímát mely különösen jó ár-érték aránnyal rendelkezik.

A termék részletes leírása az alábbi linken elérhető:
http://www.delklima.hu/termekek/Lakossagi_mono_split_klima__/Mitsubishi_MSZ-DM35VA__MUZ-DM35VA_klima

Vissza