Kategóriák

Hírek

Midea újdonságok bemutatótermünkben!

2017-08-15

 

 

 

 

 

 

 

Megérkeztek a Midea Kids és Midea Ultimate Comfort készülékek bemutatótermünkbe. Nézd meg őket élőben a Dél Klímánál és ismerd meg ezeket a szuper termékeket.

A Construma kiállításon minden évben számtalan újdonság mutatkozik be. Az idei évben sem volt ez másképp. Az egyik legnépszerűbb és valószínűleg legtöbbet fotózott légkondicionálója ezúttal a Midea Kid Star névre keresztelt készüléke volt.

A direkt gyermekek számára fejlesztett klíma tökéletes megoldást jelenthet a gyerekszoba hűtésére és fűtésére. Jelenleg a piacon hasonló termék csak a Midea termékpalettában található. A készülék természetesen mono (egy beltéri egységes) és multi (több beltéri egységes) rendszerekkel is kompatibilis, sőt a beltéri egység akár régebbi kültéri egységekkel is képes kommunikálni.

 

A Midea  másik 2017-es csúcsmodellje az Ultimate Comfort fantázianévre keresztelt készülék, amely nem csak izgalmas modern dizájnjával, de műszaki tartalmával is a prémium szegmens egyik meghatározó tagja a hazai piacon.

 

Az Ultimate Comfort már az új környezetbarát R32-es hűtőközeggel töltött készülék, ezen felül energiafogyasztás ellenőrzés (mobilalkalmazással) és természetesen gyári wifi vezérlés is tartozik a készülékhez. A Ultimate Comfort klíma kapcsán talán a legfontosabb, amit ki kell emelünk, hogy már az új Midea által fejlesztett Inverter Quattro elnevezésű technológiát is tartalmazza, amely 4 technológiai újdonság tudását foglalja magában:

-              Azonnali hűtés/fűtés

-              Fokozatmentes fordulatszám szabályozási rendszer

-              iECO rendszer

Vissza