Kategóriák

Hírek

Midea 2017-es csúcsmodellje: Ultimate Comfort

2017-05-30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Midea 1968 óta készíti légkondícionálóit megrendelői részére. Mindamellett, hogy kedvező árfekvéssel rendelkezik, igen megbízható termék is, így rendkívül népszerű a hazai piacon is.

Magyarországon 2003 óta ismert márka. Termékei között egyaránt megtalálhatóak a lakossági és a kereskedelmi klímaberendezések is.

 

A Midea  2017-es csúcsmodellje az Ultimate Comfort fantázianévre keresztelt készülék, amely nem csak izgalmas modern dizájnjával, de műszaki tartalmával is a prémium szegmens egyik meghatározó tagja a hazai piacon.

 

 

 

Az Ultimate Comfort már az új környezetbarát R32-es hűtőközeggel töltött készülék, ezen felül energiafogyasztás ellenőrzés (mobilalkalmazással) és természetesen gyári wifi vezérlés is tartozik a készülékhez. A Ultimate Comfort klíma kapcsán talán a legfontosabb, amit ki kell emelünk, hogy már az új Midea által fejlesztett Inverter Quattro elnevezésű technológiát is tartalmazza, amely 4 technológiai újdonság tudását foglalja magában:

-              Azonnali hűtés/fűtés

-              Fokozatmentes fordulatszám szabályozási rendszer

-              iECO rendszer

 

Ha szeretnél többet megtudni a Midea Ultimate Comfort-ról nézd meg az alábbi videót is: https://www.youtube.com/watch?v=xifE_MtN2jI

Vissza