Kategóriák

Hírek

Midea MDV

2017-02-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MDV a már jól ismert kínai óriás cég a Midea egyik legsikeresebb nem saját márkanév alatt forgalmazott terméke. Az MDV márkanév az elmúlt években Közép és Nyugat- Európában főként a lengyel és spanyol piacokon bizonyított. E sikereket és a termék műszaki stabilitását látva 2015-től Magyarországon is értékesíteni kezdték az MDV lakossági légkondicionáló család modelljeit és folyamatosan szélesítik az elérhető készülékek skáláját, kiterjesztve az ipari szegmensre is.

 

A legtöbb gyártó nem saját márkás termékeivel szemben az MDV készülékeket nem csak kifejezetten a közép-kelet-európai időjárási viszonyokra tervezték, hiszen időjárásunk folyamatosan változó jellege és az MDV termékek várhatóan, tervezett hosszú élettartama miatt nem lett volna elegendő csak a jelenleg várható viszonyoknak megfelelni. Éppen ezért a gyártó az összeurópai időjárási trendeket és szélsőségeket figyelembe véve alakította ki az MDV kültéri egységek műszaki sajátosságait. A készülékekre 1+4év kiterjesztett garancia társul.

 

 

 

Az MDV termékeik közül a Dél Klíma kínálatában is megtalálható jó pár típus, többek között a MDV RAF-026A-SP oldalfali inverteres monosplit klíma (2,6 kW) is, mely most különösen jó ár-érték aránnyal 146.685 Ft helyett mindössze 133.350 Ft-ért vásárolható meg.

Hűtő teljesítmény: 0.5 - 2.6 kW

Fűtő teljesítmény: 0.5 - 2.2 kW

Energiaosztály: A++/A+

Garancia: 5

 

További részletes termékleírás az alábbi linken található:

http://www.delklima.hu/termekek/Lakossagi_mono_split_klima__/MDV_RAF-026A-SP_oldalfali_inverteres_monosplit_klima_26_kW

Vissza