Kategóriák

Hírek

Midea Kid Star

2017-06-06

 

 

 

 

 

 

 

A Construma kiállításon minden évben számtalan újdonság mutatkozik be. Az idei évben sem volt ez másképp. Az egyik legnépszerűbb és valószínűleg legtöbbet fotózott légkondicionálója ezúttal a Midea Kid Star névre keresztelt készüléke volt.

 

 

 

A direkt gyermekek számára fejlesztett klíma tökéletes megoldást jelenthet a gyerekszoba hűtésére és fűtésére. Jelenleg a piacon hasonló termék csak a Midea termékpalettában található. A készülék természetesen mono (egy beltéri egységes) és multi (több beltéri egységes) rendszerekkel is kompatibilis, sőt a beltéri egység akár régebbi kültéri egységekkel is képes kommunikálni.

 

A termék különlegessége a ’gyerekfigyelő érzékelő’, melynek segítségével a készülék figyeli a gyermek test hőjét és ennek megfelelően állítja be a hűtést.

 

A Kids termékcsalád beltéri egysége direkt a gyermekek számára készült, mesemintás dizájnnal, rózsaszín és kék színekben elérhető. Stílszerűen a távirányító pedig egy ’Kelj fel Jancsira’ hasonlító rózsaszín, vagy kék színű mackó. 

 

 

 

Vissza