Kategóriák

Hírek

Midea Blanc a 2016-os újítás

2016-06-28

 A Midea Blanc 2016 Június elejétől érhető el a Délklíma kanálatában. A légkondicionálót olyan tulajdonságok halmazával látták el, melyek lehetővé teszik, hogy minden típusú helységben megállja a helyét.

 

 

Egészségünk védelme szempontjából Cold catalyst szűrő és egy nagy sűrűságű szűrő rendszert építettek a Blanc klímába. Automatikus tisztítása megelőzi a baktériumok elszaporodását a beltéri egységben. 

Gyorshűtésének köszönhetően, nem kell sokat várnia a megfelelő hőmérséklet elérése érdekében. Kétirányú légárama és 12 fokozatú beltéri ventilátora a szoba minden sarkába könnyedén juttatja el a friss és hűs levegőt. 

 

 

Pihenésünket csendes üzemmódja támogatja. Follow Me követőfunkciója figyelemmel kíséri a felhasználó lakásban történő mozgását, és a légáramot felé irányítja. 

Energiatakarékos, készenléti üzemmódban a légkondi csupán 1 kW fogyasztással bír, A++ energiaosztállyal.  Különböző felhasználási terület szerinti teljesítménnyel lehet megvásárolni a Mide Blanc klímát, melyek közé tartozik a  2.6 kW-os pl.: MSMAAU‐09HRDN1 , 3.5 kW-os , 5.3 kW-os valamint  a  7 kW-os MSMADU‐24HRFN1 . Hangteljesítménye 39 - 46.5 dbA-ig terjed, mely a felhasználót egyáltalán nem zavarja.

 

További információért látogasson el a Délklíma webáruházába, vagy kérdezze telefonon a kollégáinkat. Amennyiben személyesen is megnézné a légkondicionálót jöjjön be Szegeden a Textilgyári út 3. alatt lévő bemutatótermünkbe.

Vissza