Kategóriák

Hírek

Légtisztítókról általánosságban

2016-06-07

A levegő tisztítók a mai környezetben hasznos találmánynak bizonyultak. Otthonunk levegőjének frissebbé tételében lesznek nagy segítségünkre. A levegőben terjedő mikro por, a nyár beálltával a rengeteg pollen, valamint az esetlegesen előforduló baktériumokmind károsítják egészségünket. Ezek a berendezések többfajta szűrőrendszerrel, légszállítással illetve tulajdonságokkal lettek ellátva.

Ezek között szerepelnek: 

Előszűrő, porgyűjtő rácsok, HEPA szűrő, aktív szénszűrő. Természetesen minden márka, illetve modell más és más szűrőberendezéssel lett felszerelve.

 

Néhány gondolat a szűrőkről:

A levegő először az előszűrőn halad át, amely felfogja a nagyobb részecskéket. Mivel mosható, így megfelelő tisztítás mellett a felhasználó növelheti az élettartalmát

A szintén mosható porgyűjtő rácsok feladata, hogy elektrosztatikus töltöttségüknek köszönhetően mágnesként ejtsék csapdába az apróbb részecskéket és szennyezőanyagokat.

Sok légtisztító rendelkezik aktív szénszűrővel, mely hatásos a különböző vegyszerek, gázok, cigarettafüst, valamint a különböző szagok ellen.

A nagy hatásfokú HEPA szűrő szintén véd a por , allergén anyagok és egyéb szennyeződések ellen. Ezt a fajta szűrőt a Homeland Secujrity U.S. Department is ajánlja.

A légtisztítók katalizátorának köszönhetően a berendezések gyorsan bánnak el a kellemetlen szagokkal és a vegyi anyagokkal. Némely készülék rendelkezik Titanium Apatite Fotokatalitikus szűrővel. Ez magába szívja és elemeire bontja a szagokat, baktériumokat és a vírusokat is. Továbbá hatásosak a penészgomba kialakulásának megelőzésében is.

 

Tulajdonságaik:

A készülékek rendkívül csendesek, akár hálószobában is használhatóak. Mindegyik hordozható, így könnyen áthelyezhető egyik helységből a másikba. Kevés karbantartást igényelnek, könnyű őket tisztítani. Kompakt és divatos kialakításuk ideálissá teszi a lakásokban, hotelekben, irodákban, éttermekben történő alkalmazását.

A légtisztítók alkalmazhatóak minden 46 négyzetméternél kisebb helységben például: kórházi és orvosi rendelő váróterme, iskola, óvoda, iroda, étterem, dohányzószoba, hálószoba, kisebb lakóterek stb.

További előnyei:

Gazdaságosak: teljes mértékben energia-hatékony a működésük, agy az aktív légtisztító fogyasztása nem fogja kifizethetetlenné tenni villanyszámláját. Áruk kedvező minden leendő felhasználó számára. Csendes, maximális békét és nyugalmat jelent a szobában mind alacsony, mind magas fokozaton is.

 

 

A Délklíma kínálatában megtalálható Daikin, illetve Gree légtisztítók is. További információért kérjük fáradjon be üzletünkbe és kérdezze értékesítő kollégáinkat.

Vissza