Kategóriák

Hírek

LG multi split klímákról általánosságban

2016-06-20

Annak ellenére, hogy a split klíma kifejezéssel nagyon gyakran találkozhatnak azok, akik légkondicionáló berendezést szeretnének vásárolni, maga a fogalom ténylegese jelentése már kevésbé ismert. A split szó jelentése "osztott", ez csupán annyit takar, hogy a klíma két részre van osztva, egy beltéri egységre és egy kültéri egységre. Ezt a két egységet rézcsövekkel kötik össze. A ma kapható légkondicionáló berendetések már mind ilyenek. A kül- és beltéri egységet érdemes a lehetőségekhez mérten egymáshoz minél közelebb elhelyezni, ez hatékonyságukban játszik fontos szerepet.

 

 

Az, hogy milyen klímát kell választanunk az a hűteni illetve fűteni kívánt helységek számától függ. Ha csak egyetlen szobát, vagy egy irodát szeretne kellemes hőmérsékletűvé tenni, akkor mono split klímát tudunk ajánlani. Ez mindössze egy bel- és egy kültéri egységből fog állni. Multi split klímák esetén egy kültéri egységhez több beltéri egység is tartozhat. Ezeknek száma a kültéri egység kapacitásától függ. Nagy előnye, hogy egyszerre több helységet is klimatizálhat, valamint, hogy a beltéri egységek egymástól föggetlenül működhetnek.

Meg kell említenünk, hogy a multi split klímák nem működnek önmagukban, mivel külön - külön vásárolható meg a bel- illetve a kültéri egység is. Ennek következtében némileg drágábbak is mint a mono split berendezések.

Az LG által gyártott multi split berendezések igényes, szép kialakítással, egyszerű formatervezéssel lettek kitalálva. A legnépszerűbb multi klímájuk az Artcool Mirror valamint a Gallery. A Mirror a mai modern kialakításával megállja a helyét a legtöbb lakásban, valamint irodában.

 

 

Főbb tulajdonságai: 

A négyirányú légterelés, melynek következtében a szoba minden sarkába gyorsan jut el a friss elvegő. Aktív energiaszabályzás a fogyasztás csökkentése érdekében. Gyors hűtés / fűtés, hogy ne kelljen sokat várni a kívánt hőmérsékletre. Több fajta szűrőrendszer egészségünk védelme érdekében. Ezeken kívól csendes üzemmódja van mely a nyugodt környezetet biztosítja.

 

 

A Gallery egy kicsit más kialakítás, négyzetes kialakítása és burkolata lehetővé teszi hogy egy tetszőleges képet berakjon a felhasználó a klímájahoz így nem egy egyszerű dobozt kell néznie minden nap otthonában. A Gallery szintén rengeteg jó tulajdonsággal lett felruházva, melyek között szerepel a gyors hűtés és fűtés, az automatikus tisztítás, cserélhető homlokpanel kép, egészésges párátlanítás és még sok egyéb tulajdonság is.

 

 

A Dél Klíma webáruházában ezen két terméken kívül rendkívül sok multi terméket találhat. Esetleges további információkért írjon, vagy hívja munkatársainkat.

Vissza