Kategóriák

Hírek

LG lakossági légkondicionálók

2016-03-22

 

Az LG forradalmian új inventeres technológiájának köszönhetően élvezhetjük klímánk csendes működését, mindemellett négy egyszerű lépésben szabályozhatjuk annak energiafogyasztását, attól függően, hogy éppen milyen tevékenységet folytat az ember. Az energiafogyasztás-kijelzőnek köszönhetően nyomon tudjuk követni aktuális fogyasztásunk szintjét. Ez segít a légkondicionáló használatának megfelelő szintjét megállapítani, és proaktívan energiát megtakarítani. A távvezérlővel ellátott beltéri egység LCD kijelzőjén az aktuális és az összes energiafogyasztás látható, így tudjuk csökkenteni fogyasztásunkat. 

Nem fontos, milyen meleg vagy hideg van odakinn, ugyanis a klímaberendezések biztosítják, hogy a kívánt hőmérsékletű levegő gyorsan, a szoba minden sarkába eljusson.

Ez a gyors működés a 25%-kal nagyobb ventilátoroknak és az optimálisan megnövelt kialakítású kifúvónyílásnak köszönhető, mely kétszeres sebességet eredményez. Négyirányú légterelése minden irányba képes eljuttatni a kívánt hőmérsékletű levegőt - felfele 70, oldalirányba 110 fokig - szemben a csak felfelé és lefelé mozgó terelőlapátos légkondicionálókkal, ezáltal sokkal egyenletesebben szállítva a levegőt. 

 

 

A kompresszor és a korrozió álló hőcserélő a kültéri egységben hozzájárul klímánk élettartamának növeléséhez. A porvédelem és a szűrőrendszerek csökkentik a levegő szennyezettségét, valamint a szagokat is, ezáltal felfrissítve a szoba levegőjét. Több mint 3 millió ionnal fertőtleníti nem csak a légkondicionálót, hanem annak közelében lévő felületeket is a tisztább környezet érdekében. A 3M technológiával tökéletesített mikroporszűrő elektrosztatikus töltésű felülettel lett kialakítva, mely magához vonzza a káros mikroszkopikus részecskéket, meggátolva a légúti megbetegedéseket okozó részecskék lakásba való bejutását.

 

A klímák kényelmes kialakításuk miatt, gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, így rövidebb idő alatt több berendezés szerelhető fel. Az Intelligens szabályozás engedi, hogy bárhol, bármikor hozzáférhessen klímájához. Szabályozhatja a légkondicionálóit bármilyen internetes készülékkel, okostelefonnal, mely szintén fokozza a kényelem érzetét.

Az Intelligens hibameghatározás lehetővé teszi a rendszer hibaelhárítását és egyéb információk elérését mobiltelefonjáról.

Vissza