Kategóriák

Hírek

LG klímák

2016-04-21

 

Az LG Electronics 1958-ban alakult és azóta élen jár a fejlett digitális kor felé, köszönhetően a technológiai szakértelemnek.  Az innováció és állandó fejlődés fémjelezte már induláskor is a céget. Gyorsan fejlődő és intelligens márkanévként kell rá gondolnunk.

 

 

 

 

 

Mit különleges még az LG?

A Jeong-do vállalatvezetési vezetésétől, mely az LG által alkalmazott egyedi etikai normarendszer. Az LG a korrekt vezetési eljárások és az üzleti képességek folyamatos fejlesztésével ér el sikereket.

 

Célkitűzés: Az LG célül tűzte ki, hogy széles piaci elismertséget élvező, piacvezető céggé fejlődik.

Magatartás: Az LG sikerét az erkölcsi szempontokon alapuló, állandó képességfejlesztésen át kívánja elérni.

Vezetési filozófia: Alapvető vezetési filozófiák, melyek szavatolják, hogy az LG eléri üzleti tevékenységének céljait.

 

Az  LG Electronics 2000-ben már 4,9 millió klímaberendezést értékesített és ezzel akkor megszerezte az első helyet.  Négy évvel később, 2004-ben már 10 millió darabot állított elő és az értékesített klímaberendezések területén ekkor ötödik egymást követő évben őrizte meg vezető helyét. Ez az óriási darabszám jól tükrözi a vásárolók elégedettségét. Ez köszönhető a folyamatos  kutatási-, fejlesztési tevékenységeknek, a magas színvonalú termékeknek, valamint a szigorú minőségbiztosítási rendszernek, mellyel az LG dolgozik.

 

Az LG tudatosan törekszik arra, hogy klímakészülékei környezetbarát és energiatakarékos módon szolgálják ki használóik igényeit. A vásárlók kényelmét szolgálja továbbá, hogy rendkívül alacsony zajszinttel működnek, valamint az optimalizált légterelés, mely egyenletes hőmérséklet eloszlást biztosít a klimatizált helyiségben.

 

 

 

Az LG nagyon nagy hangsúlyt fektet a kinézetre is. A klímák hőcserélő felülete az aranyszínű Gold Fin bevonatnak köszönhetően tartósan korróziómentes és újszerű marad, és ha exkluzív klímaberendezést szeretnénk otthonunkba, úgy az LG ART COOL termékcsaládból is válogathatunk. Ezen készülékek mind esztétikai, mind műszaki szempontból csúcskategóriát képviselnek a piacon.

 

Az egészség megóvása érdekében az LG egyedülálló Plasmaster légtisztító rendszert fejlesztett ki, mely a por mellett megszűri a polleneket, állati szőrt, házi atkákat, továbbá elpusztítja a baktériumokat is.

 

Kínálatunk között számos típus megtalálható, így ha LG készüléket szeretne vásárolni mindenképpen érdemes körbenézni webáruházunkban, vagy személyesen érdeklődni üzletünkben Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt.

 

http://www.delklima.hu/lg-klima/

 

 

Vissza