Kategóriák

Hírek

LG Deluxe - Az osztályon felüli klíma

2016-04-08

Osztályon felüli minőség a hétköznapokra! Amennyiben erről álmodozott az LG elhozta a Delux klímát, mellyel ezt az érzést kaphatja meg. Testreszabott kialakításával, vékony és letisztult formáival a maximális kényelemérzetet szolgálja. 

Aktív energiaszabályzója végzi az energiafogyasztás szintjének és a hűtőteljesítményének a beállítását, a kompresszor-motor maximális frekvenciájának szabályzásával. Ezt nyomonkövetheti az energiafogyasztás-kijelzővel. Gondoljon bele: élvezhetjük a hűs levegőt és energiát takarítunk meg. Elbűvölő kijelző és távvezérlő tartozik hozzá. A távvezérlő gombjának megnyomásával a beltéri egység LCD kijelzőjén megjelenik az aktuális fogyasztás és az össz energiafogyasztás, így a használó pontosan tudja követni és azt, szükség esetén csökkentheti. Kell ennél több? Ha igen, akkor megkapja!

Az LG forradalmian új inverteres technológiája hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Mindezek mellett ez a légkondicionáló négyirányú légterelést biztosít. A hűvös levegő minden irányba és a szoba minden sarkába könnyedén eljut, bárhol is van felszerelve a klímaberendezés. A legtöbb berendezés csupán felfele és lefele mozgó terelőlapáttal rendelkezik, így nem tudják megfelelően hűteni a szoba minden részét. A Deluxe felfele és lefele 70, oldalirányban pedig 10 fokos légterelést nyújt, ezen belül pedig több különböző fokozatot is beállíthat.

 

Ha a légterelés nem elég, itt a Jet Cool funkció, mely optimalizált gyors légáramot biztosít, hogy gyorsabban hűtse le a szobákat . Párosítva a fentebb említett 4 iránnyal egyenletesen hűvös levegőt szállítanak. Nagyobb helységek felfűtésére is alklamas, ugyanis gyorsfűtés funkciója alacsony energiafogyasztás mellett megfelelő hőmérsékletet garantál a felhasználóinak a hűvösebb napokon is. 

 

Fontos a tisztaság és a higiénia!

A Deluxe klímaberendezés tökéletes egészségvédelmet biztosít Önnek és családjának. A Plasmaster ionizátor sterilizálja a levegőt és a környező felületeket, ezzel biztosít biztonságosabb, baktériummentes környezetet. Megvéd a szagoktól és a levegőben terjedő káros anyagoktól; több mint 3 millió ionnal fertőtleníti a légkondicionálón áthaladó és az a körül lévő levegőt is. Kettős védelmet nyújtó szűrője magához vonzza, valamint összegyűjti a mikroport és a baktériumokat. Az LG továbbfejleszti a bevált dolgokat, hogy azok még tökéletesebbek legyenek. Ezek közé tartozik az automatikus tisztítás funkció is, mely meggátolja a klímában felbukkanó penész, kosz, és baktériumok elszaporodását, méghozzá belső fertőtlenítéssel.

 

Kényelem, csend és frissítő levegő!

A Deluxe klíma kellemes légáramot egy gombnyomásra biztosítja, Önnek megfelelő hőfokkal és levegőmennyiséggel. A terelőlapátok szöge állítható, így alvás közben sem zavaró klímánk működése, nem okoz kellemetlen érzést a kiáramló levegő. Működése szinte észrevehetetlen, alacsony zajszintjének köszönhetően. Éjszaka is működhet, nem fog rá felkelni senki a családból. A motor rotációja vibrálás nélkül történik, így a belső zúgás kevésbé észlelhető jelenség lesz lakásunkban!

Amennyiben a Deluxe légkondicionálót választja garantáltan megkönnyíti az életét, egyszerű telepítésével egy átlagos klíma felszerelésének idejét felezheti (így az átlag szerelési idő 1,5 óra lehet), és már élvezheti is a beépített eszközt!

 

Otthon és bárhol kezelheti

A berendezést kérheti Wi-Fi-vel, így élete még könnyebb lehet. Bármely okos eszközről - legyen az telefon, tablet, számítógép - irányíthatja klímáját legyen bárhol. Elutazik otthonról és mire hazaér kellemes hőmérsékletű levegó fogadja otthonában. Ezen felül intelligens hibameghatározása lehetővé teszi a beállítások, a rendszer, a hibaelhárítás valamint rengeteg hasznos információ ellenőrzését mobiltelefonjáról. 

Az LG Deluxe Smart Inverter bármely környezetben megállja a helyét, legyen az kisebb szoba, vagy nagyobb lakás.

Vissza