Kategóriák

Hírek

LG Athena Smart Inverter

2016-03-30

Az Athena klíma magasfokú energiahatékonyságával élvezheti kényelmes, otthoni környezetét világszintű működési hatékonyság és energiamegtakarítás mellett. Az inverteres technológiának köszönhetően hathatós, mégis csendes működéssel és minimalizált energiafogyasztással büszkélkedhet. Négyirányú légterelésének köszönhetően szobája minden sarkát könnyen és gyorsan hűtheti és fűtheti, miközben négy lépéses, aktív energiaszabályzásával beállíthatja klímája teljesítményét otthona kihasztnáltságától függően. Athena légkondicionáló - az energiatakarékosság mellett - tökéletes védelmet biztosít felhasználóinak, melynek a különböző szűrőrendszerek, valamint a megfelelő porvédelem tesz eleget. Plasmaster Ionizátor segítségével sterilizálja a levegőt és a környező felületeket, biztosítva a tisztább környezetet. Micro porszűrője 3M technológiával tökéletesített, mely összegyűjti a káros, mikroszkopikus nagyságú anyagokat, polleneket. A klímaberendezés belső terének tisztítására a hőcserélő szárításával, majd a beltér ismételt fertőtlenítésével történik.

Egyedi ferdelapátos ventilátor kialakítása segíti, hogy a maximális zajszintje a világon a legalacsonyabb értékek között mozog. a 13 különböző sebességfokozat szintén erőteljesen csökkenti a klíma hangját, még a nagy fordulatszámú üzemmódok mellett is. Motorjának rotációja szintén befolyásolható a csendes működés fenntartásának érdekében, ezáltal még nyugodtabb légkört teremt a felhasználó és családja számára.

 

Kialakításának köszönhetően az Athena légkondicionálót a könnyű és hatékony beépítésre alakították ki, így szerelése fele annyi ideig tart mint a többi klíma esetében. Szerelőlapja nagyobb, a könnyebb hozzáférhetőség miatt; rendelkezik egy kitámasztó karral, mely segítségével elegendő tér alakul ki a fal és a berendezés között. Szélesebb teret alakítottak ki a csőhálózat elrejtésére, és a beltéri rendszer tisztítására. Az eltávolítható fenéklemez még egyszerűbb hozzáférést biztosít a telepítés folyamatánál.

 

Külön opcióként választhatunk hozzá Wi-Fi előkészítést, mely segítségével klímáját bárhol, bármikor irányíthatja. Ezzel a kényelmi funkcióval a felhasználói élmény növekszik, a klíma használata pedig még egyszerűbbé válik. Kellemes hőmérséklet várhatja a munkából hazaérve, de otthoni alkalmazásra is tökéletes, csupán telefonján kell hogy beállítsa a kívánt hőfokot.

 

Vissza