Kategóriák

Hírek

LG Artcool Stylist a művészi és elegáns klíma

2016-04-05

 Egyediség - egyéniség

Az Artcool Stylist az a klíma, mely minden beltérbe egyszerűen beleolvad, legyen az modern vagy klasszikus kialakítású. Első találkozásra az ember el sem hiszi, hogy egy légkondicionálóval áll szemben. Amennyiben szereti a letisztult és egyszerű formákat, ne keressen tovább, az Artcool az on klímája, ahol a jövő stílusa és technikája tökéletes összhangban szerepel. Ez a klíma lehetővé teszi, hogy lakterének hangulatát egyszerűen megváltoztassa, mégpedig LED-ek segítségével, melyek más megvilágításba helyezik a teret, az Ön igényei szerint.

 

 

Nem csak szép, hatékony is

Az Artcool klíma sokkal természetesebb légáramot biztosít háromirányú légterelésének köszönhetően. Gyors hűtés funkciójával a hűs légáram a szoba minden srakába egyenletesen jut el, és kényelmes hűvöst biztosít a fülledt nyári napokon. A Téli napokon sem kell aggódni, hathatós fűtésével minden igényt kielégít, nagy teret képes befűteni rövid idő alatt, így családjának, munkatérsainak kellemes meleg légteret biztosít a hidegebb időkben is.

Légkondicionló választás esetén nagyon fontos tényező, hogy a termék milyen védelmet nyújt felhasználóinak a baktériumok és a por ellen. Az LG Artcool esetében ez nem jelent többé porblémát. Kettős védelmet nyújtó szűrőrendszere magához vonzza és összegyűjti a mikroport és a baktériumokat. 18 órás működés alatt a levegőben található por és baktérium mennyiség 99,9%-át távolítja el. A borítás könnyen leszedhető; a szűrő kialakítás könnyű kezelést és gyors tisztítást tesz lehetővé, meghosszabbítva ezzel annak élettartamát.

A klímaberendezés belső terének a tisztántartása a hőcserélp szárításával és a tér fertőtlenítésével történik, melyet a berendezés egyszerűen megoldja a felhasználó helyett. Az automatikus tisztítás funkció biztosítja a bakériumok és a penész letelepedésének megelőszését. Felszámolja a légkondiban maradt párát és baktériumokat, valamint egyéb káros anyagokat. A hőcserélő szennyezésének a megakadályozásaával a teljesítménye 10 év után is változatlan marad.

 

Kényelmi funkciók

Az LG termékei a legkényelmesebb környezetet biztosítják felhasználóinak. Alacsony zajszintjének köszönhetően klímájának működése nem fogja zavarni baráti beszélgetések, családi események lebonyolítása közben. Éjszaka, mikor elcsöndesedik minden, a legtöbb klíma működése zavaró lehet. A 19 dB-es működés mellett gyermekei nyugodtan alhatnak, zúgásmentesen, miközben a beállított kényelmes hőmérsékletet élvezhetik. A kültéri egység által keltett zaj zavarhatja a pihenést. A csendes üzemmód lehetővé teszi, hogy az amúgy is alacsony hangerőt csökkentsük még 3 dB-lel. 

 

Wi-Fi

Tovább növelheti a kényelemérzetet, hogy klímáját már kéreheti Wi-Fi előkészítéssel is. Szabályozza légkondicionálóját okos készülékével, számítógépével. A berendezés funkciói így bárhonnan egyszerűen hozzáférhetőek és szabályozhatóak, bárhol és bármikor.

 

 

Vissza