Kategóriák

Hírek

LG Artcool Mirror - a tökéletesség tükre

2016-04-11

Az LG lakossági légkondicionálói új világot teremtenek Önnek és családjának, melyben az energiatakarékosság játssza a fő szerepet. Csökkenteni szeretné villanyszámláját, de a kellemes hőmérsékletről sem mondana le szívesen? Az LG teljesíti kívánságát. Továbbfejlesztett inverter-technológiája forradalmasítja a légkondicionálók energiahatékonyságát. Az Artcool Mirror klíma aktív energiaszabályzásának köszönhetően berendezése végzi az energiafogyasztás szintjének és a hűtőteljesítménynek a beállítását. E módszerrel akár 29%-al hatékonyabb működést érhet el klímája, miközben élvezheti a hűs levegő kéynelmét. Mivel működése hatékonyabb, sokan gondolhatják, hogy ettől klímájuk hangosabb lesz. Az LG esetében ez nem így van, ugyanis rendkívül alacsony zajszinten működnek: egyedi, alacsony rezgésszámú kompresszora, ferdelapátos ventilátora és kefe nélküli, egyenáramú motoros technológiája segítségével sikerült kiküszöbölni a nem kívánatos zajokat és biztosítani a csendes működést. 

Egészségvédelem:

A csend nem minden! Ezt bizonyítja az LG sokszínű egészségvédelmi rendszere, mellyel legtöbb klímáját ellátta. A Mirror micro porszűrővel ellátott rendszere segíti a levegő egyszerű és gyors tisztítását. A szűrő felületének elektrosztatikus töltése összegyűjti a káros mikroszkopikus anyagokat, melyek allergiát vagy betegségeket okozhatnak. A negatív töltésű por reakcióba lép a pozitív töltésű szűrővel, így az a lakásba fújt levegőbe már nem jut be. Kettős védelmet nyújtó légszűrője felfogja a 10 mikronnál nagyobb porszemcséket. A nagy légáramú, alacsony zajszinttel működő szűrő összegyűjti a káros anyagokat, pollent és finomport, melyek légzőszervi megbetegedést is okozhatnak. Nem cska a lakást, de a klímát is tisztán kell tartani, ebben nyújt segítséget az automatikus tisztítás funkció, mely a klímaberendezés belső terét valamint a közvetlen környezetét gyorsan és egyszerűen szabadítja meg a lerakódott kosztól. Ezzel elkerülhető a klíma és környezetének penészedése is.

 

Hűtés és fűtés a kényelem érdekében:

Jet Cool funkciójával és légkimenetel optimalizálással biztosítja az erőteljes légáramot, ami alig öt perc alatt képes akár öt fokkal csökkenteni a szoba hőmérsékletét. A négyirányú légterelés gyorsan és hatékonyan tereli a hideg és meleg levegőt a szoba minden sarkába. A terelőlapát és a terelőzsali vízszintes vagy függőleges irányú beállításával a szoba egyes részei is gyorsabban hűthetők. 

Egyszerűség:

Az LG légkondicionálóit úgy tervezték, hogy könnyű és hatékony legyen felszerelésük. Ebben kialakításuk, a tökéletesített szerelőlap, az eltávolítható burkolat részek, valamint a kitámasztó kar - mely a fal és a berendezés között alakít ki elegendő teret a szereléshez - nyújt segítséget.

 

Modern és elegáns:

Az Artcool Mirror tükrös dizájnjának köszönhetően a légkondicionálók elegáns kiegészítői lesznek otthonának, munkahelyének. A teljes csend és a csendes üzemmód funkcióval zavartalanul élvezheti a kiáramló hűs levegőt. Többfajta szűrőjének köszönhetően pedig az egészségmegőrzésben is segít. Ezen felül a készülék rendelkezik Wi-Fi előkészítéssel, mely segítségével bárhol és bármikor kedvére irányíthatja készülékének minden funkcióját. Csupán egy okos készülék és internetkapcsolat szükségeltetik hozzá. Hogy mit jelent ez? Elutazik, vagy munkában van a lákásban viszont kellemetlen meleg és elhasznált levegő? Ez többé nem jelent gondot, csak el kell indítani az LG alkalmazását telefonján és beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. Mire hazaér kellemes levegő és hőmérséklet fogadja. Ugye mennyivel kényelmesebb!

 

Vissza