Kategóriák

Hírek

Klímatelepítés, karbantartás és javítás egy helyen, a Dél-Alföldi Klíma Kft-nél!

2016-07-06

 

 

 

 

 

 

 

Cégünk rendelkezik a Dél-aföldi régió legnagyobb bemutatótermével Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt. Számtalan márkájú és típusú készüléket forgalmazunk melyek otthoni és céges felhasználásra egyaránt alkalmasak.

A klímák beüzemelését végző kollégáink rendelkeznek érvényes F-GÁZ vizsgával és érvényes regisztrációval az NKVH (Nemzeti Klímavédelmi Hatóság) adatbázisában. A nálunk vásárolt klímakészülékek telepítését, beüzemelését kedvező árakkal, rövid határidővel vállaljuk. Felszerelt szervizautókkal és szakképzett klímaszerelőkkel gyorsan és pontosan végezzük el a ránk bízott feladatokat.

 

A telepítésen túl karbantartást is végzünk, mely nagyon fontosan a készülék élettartama és a mi egészségünk szempontjából is. Ezen túlmenően klímaberendezések gyártói a garancia alapfeltételeként határozzák meg az időszakos karbantartást. Évente minimum egyszer, de lehetőség szerint két alkalommal, tavasszal és ősszel is érdemes elvégeztetni. Amennyiben ezen munkálatok elmaradnak a klímaberendezések várható 15-20 éves élettartama jelentősen lerövidülhet.

De nem csak műszaki, egészségügyi szempontból is fontos a rendszeres karbantartás, hisz a légkondicionálók beltéri egységének belseje - a folyamatos páralecsapódás miatt - hűtési üzem közben nedvesek. Ez kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák és egyéb élősködők elszaporodásának, melyek a kellemetlen bűzön túl, komoly megbetegedéseket is okozhatnak.

A klímaberendezések problémái esetén is kereshet bennünket bizalommal!

Ha nem hűt, csöpög, zörög, vagy bármi egyéb problémát észlel, jelentse be a hibát ezt követően szervizes munkatársunk rövid időn belül felveszi önnel a kapcsolatot a javítási időpont egyeztetése céljából.

 

További részletek miatt keress bennünket személyesen üzletünkben Szegeden a Textilgyári út 3. szám alatt, vagy kattints az alábbi linkre:

http://www.delklima.hu

Vissza