Kategóriák

Hírek

Kiállunk a jótékonykodás mellett idén is!

2019-12-20

Klímával ajándékoztunk meg a Bóbita Bölcsödét és a Gemma Központot.

Egész évben fontos, hogy segítséget nyújtsunk az élet bármely területén, ahol lehetőségünk nyílik rá, de karácsonykor a jótékonykodás kiemelt szerepet kap. Szerettük volna mi is kivenni a részünket, és felhívni a figyelmet a segítségnyújtás fontosságára, amire a mi szakterületünkön is számos opció adódik.


Idén az algyői bölcsödének és a Gemma Központnak szerettük volna megkönnyíteni a mindennapjait, ezért korszerű klímaberendezéseket ajándékoztunk a két intézménynek. 


A kezdeti tervek szerint mindkét helyre egy-egy légkondicionálót szerelünk be, de a Gemma Központban tett látogatásunk egyértelművé tette, hogy hat készülékre van szükség ahhoz, hogy a teljes első emeleten biztosítani tudjuk a megfelelő komfortérzetet - ennek nagyon örültek az intézményt vezetői.


Az Algyői Bóbita Bölcsöde hat éve új csoportszobával bővült, ahova még nem telepítettek klímaberendezést, ezt a hiányt szerettük volna pótolni. Mind a kisgyerekek, mint a bölcsi dolgozói, vezetői megérdemlik, hogy optimális hőmérséklet mellett, jó közérzet mellett töltsék a mindennapokat. 


Télen nem kellemes kabátban ücsörögni a négy fal között, és a tavaszi-nyári szezonban sem jó három legyezővel tikkadni napközben. Eldöntöttük, hogy a lehető legprofibb berendezésekkel lepjük meg az algyői bölcsit és a Gemmát is, ezért választottuk a Midea “Kids” klíma típust, ami:


  • A+++ energiaosztályú

  • Wi-Fi hálózaton keresztül irányítható

  • infra szenzorokkal ellátott

  • energiatakarékos


Minden légkondira 5 év garanciát vállalunk, így bármi gond van, segítünk megoldani. Kiállunk a nemes ügyek mellett, és minden kedves vásárlónkat, ügyfelünket, olvasónkat bíztatunk, hogy amennyire lehetősége nyílik, okozzon örömet a lehetőségeihez mérten. 


Sokszor egy apróság, például egy tál meleg étel is életmentő lehet, és bearanyozhatjuk vele valakinek a napját. Persze szép dolog a nagyösszegű adakozás, de nem azon van a hangsúly, hogy mennyi pénzt áldozunk egy-egy ügyre, hanem mekkora hajlandóság van bennünk a segítségnyújtásra.

Ezért ha módodban áll, segíts a körülötted élőkön!


Kellemes készülődést az ünnepekre, találkozunk a következő cikkben!


Vissza