Kategóriák

Hírek

Itt az ideje az őszi klímakarbantartásnak!

2016-09-27

Egy klímaberendezés hosszú élettartamának és az Ön komfortérzetének titka nem csupán a megfelelő készülék kiválasztásában rejlik, rendkívül fontos a klímák karbantartása is.

Hogy miért? Műszaki és egészségügyi okai is vannak.

 

A légkondicionálók beltéri egységének belseje - a folyamatos páralecsapódás miatt - hűtési üzem közben nedves. Ez kedvez a betegségeket okozó baktériumok, vírusok, gombák és egyéb élősködők elszaporodásának, melyek a kellemetlen bűzön túl, komoly megbetegedéseket is okozhatnak. Azoknak, akik rendszeresen szakemberrel tisztítatják klímájukat, nem kell félniük, de akik nem, számos komoly betegségnek is ki vannak téve.

 

 

A klímagyártók garanciális feltételként kötik ki az évenkénti minimum egy alkalmas, szakszerű és igazolt karbantartást, azonban ez nem mindig elegendő! Ha nem csak hűtésre, hanem fűtésre is használja készülékét, az őszi időszakban is szükséges a klíma tisztítása. Egyéb esetben a készülékből kiáramló levegő akaratlanul is magával viszi a szennyeződéseket, port, polleneket és minden mást, ezzel akár súlyos betegségeket okozva használójának.

 

 

 

Ne kockáztasson! Olyan súlyos következményekkel járhat egy klímakarbantartás elmulasztása, melyet sem magunkkal, sem családtagjainkkal szemben sem vállalhatunk!

 

Végeztesse el Ön is az őszi karbantartást a Dél-Alföldi Klíma Kft.-vel és várja nyugodtan a hűvösebb időjárást. Keressen bennünket bizalommal!

 

6725 Szeged, Textilgyári út 3

+3670 4343879

Vissza