Kategóriák

Hírek

Így takarítunk meg az irodaházaknak több millió forintot havonta

2019-11-29

 

Irodaházak,bevásárlóközpontok, benzinkutak, éttermek hűtésére és fűtésére a VRV rendszer gazdaságos, letisztult, zöld megoldás.

 

Mi tagadás, egy pompázó, hatalmas hotel épületének összképét jócskán rontja a szintenként húsz felszerelt kültéri egység. A rekkenő hőségben lehetetlen, hogy a több tucatnyi helyiségre osztott épületek ne legyenek megfelelően hűtve, télen pedig nem maradhat fűtés nélkül egy szoba sem. 

 

Most mutatunk egy gazdaságos, modern megoldást!

Nem kell minden hotelszobát fűteni

 

A klíma tökéletes választás lakossági használatra, de irodaházak, bevásárlóközpontok, benzinkutak, éttermek hűtéséhez és fűtéséhez a VRV rendszereket javasoljuk.

 

Mindössze egy kültéri egységre csatlakozik az összes beltéri egység, egy csőhálózaton keresztül, és egyenként lehet szabályozni azokat - gondolj bele, ez 150 szobánál mekkora előny!

 

Néhány évvel ezelőtt nem létezett megfelelő alternatíva, és a nagy irodaházakban is kazánnal, folyadékhűtéses módszert alkalmaztak. Egységes, központi volt a szabályozás, így nem lehetett külön, helyiségekre lebontva optimalizálni a hőmérsékletet

 

Ennek köszönhetően lehet, hogy az első emeleten komfortosan végezték a napi munkát az irodisták, a felső emeleten pedig trikóra vetkőztek volna a munkatársak, ha nem kötötte volna őket az öltözködési etikett. 

 

A matek itt is beszédes! Gondolj bele: mennyi többletköltséggel járhat, amikor százból ötven szobában nem is tartózkodnak, de a központi szabályozás miatt az üres helyiségeket is fűteni kell? Vagy megy mindenhol a fűtés, vagy sehol. 

 

Spórolj havi több millió forintot a rezsin!

A VRV esetében, ha a kültérire rácsatlakoztatott beltéri egységeknek csak a 10%-át használjuk, úgy is gazdaságosan teremti meg a komfortérzetet. Egy hagyományos folyadékhűtéses rendszerhez képest 30-50%-os megtakarítást jelent, ipari-kereskedelmi felhasználásnál, például egy bevásárlóközpontban, akár havi több millió forintot

 

A telepítés is sokkal macerásabb egy gázkazán esetében, ahol több tucatnyi radiátorra, és szobánként egy klímára van szükség (kültéri és beltéri egységgel). 

 

A VRV csőhálózata könnyebben vezethető, és flexibilis - legtöbbször álmennyezetben vezetjük a rendszert. Megfelelő méretű napelem egységgel a villamosfogyasztását teljesen lefedhetjük a, így a fenti 50%-os költséget redukálhatjuk nullára! 

 

Úgy érzed, túl sok üres helyiséget fűtesz fölöslegesen? Keress minket bizalommal, és válts Te is VRV rendszerre! A megoldás egyszerű: hívj minket a 70/434-3879-es telefonszámon, vagy várunk szeretettel a Dél-Alföldi Klíma Kft. szegedi üzletében!


 

Vissza