Kategóriák

Hírek

Gree - Trend és Comfort otthon és az irodában is

2016-05-02

A Gree klímaberendezések eddig is jó hírnek örvendtek, viszont most, 2016 tavaszán jelentős újításokkal jelentketek, melyekkel az eddiginél is hatékonyabb, jobb, és szebb légkondicionálókat kaponk. Ezek tökéletes választásnak bizonyulnak mind otthonunk, mind irodánk alapvető kellékeként, nem árt ugyanis gondolni a közelgő forró nyári napokra és a hűvös téli időjárásra is.

 

 

Egyedi fejlesztések

A Gree G10 inverter technológiáj a gyár teljesen egyedi fejlesztése, amely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kompresszor fordulatszámát csökkenteni, ezzel rendkívüli energiahatékonyságot elérve. Az inverternek köszönhetően akár 50%-os üzemköltség-megtakarítás is elérhető, valamint rövidebb idő alatt áll be az adott helységbe a beállított hőmérséklet. Ezeken kívül pontosabban tartja a megadott hőmérsékletet, mint a többi készülék. A készülék a beltéri egysége fűtés üzemben csak azután indul el, miután a hőcserélő elérte a megfelelő hőmérsékletet, így a beltéri mindig a beállított hőmérsékletnek megfelelő levegőt fúj, ennek köszönhetően véd a hideg levegő befújás ellen. Különleges fejlesztése egy mini hőmérő, amely a klíma távirányítójában található. Ez érzékeli a környezetében a levegő hőmérsékletét és azonnal továbbítja a beltéri egységnek. Ezáltal a berendezés a ventilátor sebességét és a hőmérsékletet automatikusan átállítja, ezzel maximalizálja az elérhető komfortérzetet. A távirányítón tovább megtalálható egy "Turbo" gomb is, hogy élvezhesse a nagyobb légáramot, ami lehetővé teszi, hogy a beltéri hőmérséklet hamarabb érje el a beállított hőfokot. A precíz inverteres szabályzást csúcstechnológiás vezérlők teszik lehetővé.

Gree klímák széles üzemi tartomány (-30 és  +54 celsius között) használható, az év bármely napján. Az extrém alacsony hőmérsékleten a fűtést a speciális kétfokozatú kompresszor teszi lehetővé. Az inverteres kültéri egységben lévő panel akár 85 celsius hőmérséklet mellett is képes üzemelni, a tűzálló elektromos doboz mellett. Ez a panel ugyanis fém házból van, amely meggátolja a tűz kialakulását egy esetleges zárlat esetén.

 

A szűrőrendszerek királya:

A szűrők nagyon fontos részei a klímáknak egészségügyi szempontból. A Gree légkondicionálói fejlett szűrőrendszerének köszönhetőenb védi Ön és családja egészségét a káros szennyeződésektől. Fotokatalitikus szűrője képes teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket. Ez hatékonyan ki tudja küszöbölni 99.9%-ban a baktériumok, vírusok kialakulását, ezen kívül megszünteti a kellemetlen szagokat is. Az aktív szénszűrő képes hatékonyan elnyelni a füstöt, valamint a háziállatok szagát is. Ezüst ion szűrője elpusztítja a baktériumokat és meggátolja a penész kialakulását. Ezeken kívül megtalálható benne egy katechin szűrő. A katechin egy természetes antibakteriális anyag, mely zöldtea leveléből nyerhető ki. E Szűrő segítségével a légkondicionáló elpusztítja a rákkeltő anyagok számos részét.

További hasznos tulajdonságok:

Széles légtereléssel bírnak, négy irányban is állíthatja a terelőlapátokat, így maximalizálható a szoba komfortja. Rendelkezik egy intelligens leolvasztás funkcióval. A fűtési teljesítmény maximalizálása, a leolvasztási ciklusok optimalizálásával, a hagyományos leolvasztás az eltelt idő alapján indul.

 

Kényelem, megbízhatóság, sokoldalúság:

A Gree klímákkal tökéletesen kielégítheti kényelmi igényeit. Gyors hűtés és fűtés jellemzi, hogy lakása a beállított hőmérsékletet hamar felvegye. Rendelkezik frisslevegő szabályzó zsaluval, így  a beáramló friss levegő mennyisége is tetszőlegesen változtatható. A hőmérséklet alvás közben egyre csökken vagy nő az üzemmódtól függően, viszont ébredés előtt visszaáll az alapból beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást. Csendes üzemmódja aktiválásakor az ultra alacsony ventilátor fokozatra kapcsol, így garantálja a legkisebb zajszintet, biztosítja a nyugodt környezetet. 

Gyors beüzemelés jellemzi, hogy mindenki otthonába biztosítani tudja gyors és kiváló működését. Öndiagnózissal aberendezés esetén hibakódot ad ki, mely megkönnyíti a karbantartást is. Több egysége tud modulárisan együtt üzemelni, így a teljesítmény szabályzás pontosabb, valamint magasabb az üzembiztonság. Átfogó védelmi funkcióval rendelkezik a megbízhatóság növelése érdekében.

Magas statikus nyomás teszi lehetővé a levegő messzebbre szállítását, így otthona egészére terjed a friss és üdítő levegő. Széles feszültségtartományban üzemel, amely alkalmassá teszi az üzemelésre egy instabil elektromos hálózat esetén is. 

 

A Gree gyár klímái rengeteg újdonsággal bírnak a fent felsoroltakon kívül is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézze meg Gree kínálatunkat webshopunkban.

 

Vissza