Kategóriák

Hírek

FINA World Aquatics Championship - 2017

2017-02-23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az úszó-világbajnokság a Nemzetközi Úszószövetség szervezésében, minden páratlan évben, kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi úszóverseny.

Hivatalos nevén az eseményt "úszó-, hosszútávúszó-, műugró-, szinkronúszó- és vízilabda-világbajnokság"-nak nevezik. Összefoglaló néven „vizes világbajnokság”-nak is szokták nevezni. Az angol elnevezése "FINA World Aquatics Championship".

A 2017-es vb rendezője eredetileg Guadalajara lett volna, visszalépése miatt azonban a rendezést Magyarország átvállalta, így idén júliusban hazánk ad otthont az eseménynek.

 

 

 

Az esemény egyik támogatója a MIDEA.

Az 1968-ban alapított Midea a világ különféle szegleteiben élő családok számára háztartási gépek teljes palettáját kínálja. A Midea régóta gazdagítja a vásárlók életének minőségét olyan innovatív, a háztartásokba és kereskedelmi használatba szánt felhasználóbarát termékeivel, mint a légkondicionáló berendezések, központi légkondicionáló rendszerek, hűtőszekrények, mosógépek, konyhai- és más otthoni kisgépek. Mindezeken felül szakértelmével és a globális jelenlétéből fakadó lehetőségeivel támogatja a világ minden pontján üzemelő üzleti partnereit.

Napjainkra a Midea Csoport az otthoni kisgépek világszintű szolgáltatójává lépett elő.

 

 

A”FINA 2017” ilyen támogatóknak és hazánk nagyszerű sportolóinak köszönhetően igazán izgalmasnak ígérkezik. Szurkolj a Dél Klímával közösen, szurkoljunk együtt júliusban! 

Vissza