Kategóriák

Hírek

Daikin klímákról dióhéjban!

2016-05-04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daikin energia hatékony hűtési, fűtési, szellőztetési technológia terén Európa vezető gyártója. A Daikin klíma berendezések a rendkívül jó szabályozhatóságuknak és energiahatékonyságuknak köszönhetően nagy népszerűségnek örvendenek. Folyamatos fejlesztés jellemzi a márkát, így a legújabb inverteres szabályozású Daikin klíma készülékek már 30%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a nem inverteres típusok.

 

Joggal felmerülhet a kérdés, hogy hogyan fogyaszthat kevesebbet egy inverteres Daikin klíma a hagyományos készülékekhez képest?

A hagyományos típusok egyszerűen működnek. Ha a levegő hőmérséklete átlépi a megadott határt, a klíma bekapcsol és azonnal csúcsteljesítményen pörög. Az inverteres Daikin klímák összetettebbek. Folyamatosan figyeli a környezeti hőmérsékletet és ez alapján határozza meg a hűtéshez vagy fűtéshez szükséges teljesítményt, így a készülékek nem kapcsolnak folyton ki és be ezzel pedig elkerülhető a csúcsfeszültség, így az áramfogyasztás kb. harmadával csökkenhet.

A gazdasági előnyökön túl, más szempontból is hasznos a folyamatos üzemelés. Az inverteres Daikin klímák használatakor nincs hőmérséklet-ingadozás, kényelmes környezetet biztosítanak otthonunkban, mely szervezetünket szempontjából is egészségesebb.

 

 


 

A készülékek stílusos beltéri egységekkel rendelkeznek, melyek a tökéletes komfort érdekében rendkívül csendesek is. Széles modellválasztékkal bírnak, melyek között bizonyára talál mindenki megfelelőt függetlenül attól, hogy nappaliba, hálószobába, vagy épp irodába keressük.

 


 

Az alábbi linkre kattintva megtekinthető Daikin klímaválasztékunk:
http://www.delklima.hu/daikin-klima/

 

Nézzen körbe webáruházunkban, vagy keressen bennünket személyesen Szegeden, a Textilgyári út 3. szám alatt.

 

Vissza