Kategóriák

Hírek

Daikin, avagy 90 év tapasztalat a klimatizálásban!

2016-02-29

A Daikin az első számú csúcskategóriás légkondicionáló berendezéseket forgalmazó cég lakossági, illetve kereskedelmi felhasználásra egyaránt.

Vezető gyártó a fűtés, a szellőztetés, a klimatizálás és a kereskedelmi hűtés területén.  A társaság 1924 óta fejleszti és gyártja a legkorszerűbb légkondicionáló berendezéseket hűtésre és fűtésre egyaránt. A Daikin közép-európai cégének székhelye Brunn am Gebirge-ben, Bécs közelében Ausztriában található.

A fő cél a tökéletes komfort biztosítása a vásárlók számára. A kialakítás és az elképzelés függvényében a Daikin vonzó dizájnt, helytakarékos, esztétikus és innovatív megoldásokat kínál a klímatechnika területén. 


Dizájn szempontból a gyártó klímaberendezései közül kiemelkedik a Daikin Emura, ami a Reddot dizájn díjat is megkapta 2014-ben. Ezt a díjat egy nemzetközi zsűri értékelése alapján csak olyan berendezésnek ítéli oda, mely külső megjelenését tekintve jelentős mértékben kiemelkedik a többi összehasonlítható berendezéshez képest.


A modell karcsú, elegáns beltéri egysége remekül beleillik bármely szoba berendezésébe. A szép külső intelligens technológiával is párosul, mely minden körülmények között megfelelő komfortérzést biztosít. 

A Daikin klímák közül ár-érték arányban kiemelkedik az FTXB25C és FTXB35C típus.  Mindkét készülék A+-os energia besorolással rendelkezik és megtalálható kínálatunk között, most igazán kedvező áron 3 év garanciával vásárolhatóak meg.

 

http://www.delklima.hu/termekek/Lakossagi_mono_split_klima__/Daikin_FTXB25CRXB25C_

inverteres_lakossagi_klima_25kW_A_energiaosztaly_3_ev_garanciaval

 

http://www.delklima.hu/termekek/Lakossagi_mono_split_klima__/Daikin_FTXB35CRXB35C_
inverteres_lakossagi_klima_35_kW_A_energiaosztaly_3_ev_garanciaval

 

Vissza