Kategóriák

Hírek

DAIKIN klíma 2015

2015-03-20

A 2015-ös új esztendőben a Daikin ismét újít a palettáján, ezúttal az alapmodellt frissítette. Ezúttal a magasabb minőség volt a cél az olcsó kivitel helyett. A tavaly berendezéssel a Daikin megpróbált versenyre kelni az alacsonyabb árkategóriájú klímák között, ami sajnos a megszokott minőség rovására ment. A vásárlói visszajelzésekből könnyedén levonta a következtetést, hogy aki Daikin klímat szeretne, annak a megbízhatóság és a minőség a legfőbb szempontok.

 

 

A fejlesztés célja:
A Daikin célja az RXB-C és FTXB-C típusú készülékkel, egy magas minőségű belépő inverter gyártása a lakossági piacra, kiváló ár-érték arányban.
 

Komfortos légáramlás a "Comfort mode"-nak köszönhetően, függőleges légterelés és nagyteljesítményű üzemmód. Csendes beltéri egység, tiszta levegő a titanium apatit fotokatalitikus szűrőnek köszönhetően. Könnyen kezelhető időzítő. Teljesítmény tartomány 2 és 6.23 kW

Komfortos beltéri légáramlás:
Hűtésben a levegőt automatikusan felfelé irnyítja, a helység hatékony levegő hőmérséklet eloszlásának biztosítása érdekében.
Fűtésben a levegőt automatikusan lefelé irányítja, hogy a padlózat szintjén se legyen hűvös.

Csendes működés, tiszta levegő:
Az új FTXB-C 21 dBA hangnyomás szinten működik, szinte észrevehetetlen, ezzel biztosítja a nyugodt éjszakai alvást.

A tiszta levegőt a titanium apatit fotokatalitikus légtisztító szűrő biztosítja.
Erős elszívó teljesítmény: kalcium-hidroxiapatit elnyeli a baktériumokat, vírusokat, ammóniát, nitrogén-oxidot.
Fotokatalitikus funkció: a titán-oxid fény hatására aktiválódik. A felszívodó anyagokat feloldja és ártalmatlanítja a víz és szén-dioxid.
A szűrő 3 évig tart csere nélkül, ha félévente ki van mosva.

 

Vissza