Kategóriák

Hírek

Comfee lakossági légkondicionálók

2016-03-31

A Midea cégcsoport kifejezetten háztartási gépekre specializálódott és mára az egyik legnagyobb export piacot teszik ki termékeik. A gyár már 1968 óta készíti légkondicionálóit megrendelői részére. Magyarországon 2003 óta ismert a márka, klímaberendezéseinek választéka széleskörű, és folyamatosan bővül tovább. Ennek a családnak a tagja a Comfee is. A Comfee márka jó ár-érték atányú lakossági klímaberendezései Nyugat-Európában már évek óta ismertek.

 

 

A légkondicionálók egyszerű felépítéssel rendelkeznek, modern, letisztult külsejüknek köszönhetően könnyen nyerik meg az embert; mindezek mellett rengeteg megkapó tulajdonsággal lettek felruházva. Az automatikus öntisztító funkciót tökéletesítve többé nem kell bajlódnia klímájának tisztántartásával. A légkondicionálókban érezhető szagok fő okozói a nedves hőcserélőn elszaporodott penész és baktériumok. A berendezés biztosítja ezek megelőzését, ezzel kellemessé téve környezetét, tiszta baktériummentes levegővel. Ennek hatékonyságát növeli az úgynevezett öndiagnosztika funkció is, mely segítségével könnyen meg tudja állapítani az esetleges hibákat, kényelmesen és gyorsan. Automatikus újraindításának köszönhetően elkerülhetjük a klíma túlterhelését, segítve ezzel a folyamatos, zavartalan működést, ehhez párosul a vészhelyzeti üzemmód.

Porszűrője megakadályozza a szemmel nem látható, bár káros anyagok bejutását lakásunkba, elkerülve ezzel az allergiás reakciók kialakulását. Cold catalyst szűrője semlegesíti a formaldehid és egyéb illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat is.

Az ideális páratartalom eléréséhez is segítségére lehet a klímakészülék, mely akkor indokolt, mikor az meghaladja az 55%-ot. A levegő túlzott nedvességtartalma nem csak nehéz légzést eredményez, de a penészgombák megjelenése és elterjedése is a számlájára írható! A Comfee klímával mindez könnyedén és gyorsan elkerülhető.

Gyorshűtés funkciójával egyszerűen hűti le szobáját egészen a kívánt hőmérsékletig, melyet stabilan tart. Infrás távvezérlőjével bárhonnan a szobából beállíthatja a klímáját. A kapcsolón a hőszabályzáson kívül megtalálható még az üzemmódváltás, alvás funkció, lamella mozgatás, időzítő valamint turbo mód is. A turbo üzemmód a magasabb teljesítményszint elérését hivatott végrehajtani a 12 fokozatú beltéri ventilátorral egyetemben, hogy a felhasználó percek alatt megkapja a kívánt hőértéket.

Egy szó mint száz a Midea Comfee-ja egy remek választás mind ár, mind érték arányában, rengeteg kitűnő tulajdonsággal, melynek mindegyike a felhasználók igényeire lett szabva.

 

 

Vissza