Kategóriák

Hírek

Comfee Mobil klíma!!

2016-07-08

 A Midea az országban 2003 óta ismert márkanév, mely egyik különálló márkája a Comfee. A Comfee, mind lakossági monosplit, mind mobil klímák terén törekszik a tökéletességre!

Rengetek hasznos tulajdonság!

A CPPD-12CRN1 típusú mobil klíma bármely lakásba - legyen az kisebb garzon, vagy nagyobb nappali - megfelelő lehet. Méretei miatt nem kell aggódni, kényelmesen elfér akár a sarokban akár egy bútor mellett is. Igényes, letisztult kialakítása miatt nem fog éktelenkedni lakásában, bármilyen környezetbe egyszerűen beleillik. 

 

Csendes, így otthonát a megszokott nyugalom fogja átjárni. Az egyik legnagyobb előnye, hogy nincs telepítési ideje, azonnal üzembehelyezhető. Lamella memória funkciójának köszönhetően a készülék eltárolja a horizontális lamellák utolsó használatkori pozícióját, így önnek csak be kell kapcsolnia és élvezheti a hűsítő légáramot, melyet 3.5 kW teljesítménnyel tud keringetni az adott helységben. időzítő funkciója lehetővé teszi, a légkondicionáló 24 órán belüli indítását és leállítását. 

 

 

A Délklíma Kft. jelentős készlettel bír comfee mobil klímákból, melyet akár személyesen is megtekinthet Szegeden a Textilgyári út 3. szám alatt lévő bemutatótermünkben, ahol értékesítő kollégáink állnak a meglévő és leendő ügyfelek rendelkezésére.

Webáruházunkban további információt is megtudhat:

http://www.delklima.hu/termekek/Mobil_klima_/Comfee_CPPD-12CRN1-QB6_mobil_klima

Vissza