Kategóriák

Hírek

Az új MIDEA Aurora klíma

2016-02-15

 A MIDEA Aurora klíma kimagasló paramétereit tekintve eddig is a vásárlók kedvence volt. Az 5 év teljes körű garancia és az A++ energiaosztály és a kedvező ár miatt a típus, 2015 ben Magyarország legnagyobb darabszámban eladott lakossági oldalfali klímaberendezése lett. Az oldalirányú légterelés is motorosan vezérelhető a MIDEA Aurora klima típusoknál (ez a konkurens márkáknál csak a csúcskategoriás modellekre jellemző csak!). A beltéri egységhez (opcionálisan) WIFI modul kapcsolható, így a távoli vezérlés is biztosítható.

A MIDEA klíma 12 éve tartó, hivatalos magyarországi forgalmazása alatt kivívta magának a kiemelkedően megbízható elismerést. A MIDEA klímaberendezésekre abszolút igaz a "jó klímát, jó áron" kifejezés. 

Műszaki paramétereit tekintve felveszi a versenyt minden konkurens gyártmánnyal, csak az ára alacsonyabb és a garanciaideje hosszabb. Országos szervízhálózat biztosítja a teljes vevő megelégedettséget.

A szegedi DÉL-KLÍMA minden kedves kíma vásárlónak ajánlja a MIDEA klímaberendezéseket! Nagy raktárkészlettel és szakértő értékesítő, telepítő és szervíz állománnyal áll az Ügyfelek rendelkezésére.

A Szeged, Textilgyári út 3. sz. alatti DÉL-KLÍMA bemutatóteremben a teljes MIDEA termékpaletta megtekinthető és kipróbálható.

Vissza