Kategóriák

Hírek

Az új Daikin Altherma 3 levegő- víz hőszivattyú

2019-01-23

 

Nagy lépés az emberiségnek!

 

 

 

 

 


Bemutatkozik a Daikin Altherma 3 hőszivattyú.

Megérkezett Daikin Altherma 3 sorozat, a hőszivattyúk új generációja. Az Altherma 3 az első olyan levegő-víz hőszivattyú, amelyet a Daikin által kifejlesztett, egyedülálló Bluevolution technológia hajt, kombinálva a magas hatékonyságú kompresszort, a jövő hűtőközegével, az R32-vel. Ennek köszönhetően tökéletes választás akár új építkezések során, akár energiatakarékos házakhoz. A Daikin Altherma 3 család amellett, hogy egyszerűen telepíthető, és az intelligens vezérlőknek köszönhetően könnyedén irányítható, a tulajdonosok számára a legmagasabb energiahatékonysággal járó kényelmet nyújtja. Az Altherma 3 akár -25°C-ig működőképes, ezáltal biztonságos működést garantál még a legzordabb időjárási körülmények között is.

Diszkrét hatékonyság

A Daikin harmadik generációs Altherma A+++ besorolású sorozata, 4,6 vagy 8 KW-os változatban is elérhető, egyaránt alkalmas új építésű és már elkészült, életvitelszerű használatban levő lakóházakban történő telepítésre is. A maximálisan elérhető vízhőmérséklet 65 °C, ezért a rendszer csatlakoztatható mind a padlófűtési rendszerekhez, mind a radiátorokhoz.

Az Altherma 3 sorozat kültéri egységének megnövelt méretű hőcserélő felülete hozzájárul a jobb teljesítményhez. Az integrált beltéri egység kompaktságát pedig a karcsú dizájn és a modern megjelenés hangsúlyozza, ezért könnyedén beolvad a többi háztartási eszköz közé. A kültéri egységek a modern és stílusos beltéri egységek széles skálájával kombinálhatóak, köztük oldalfali és a padlón álló kompakt modellekkel.

A rendszer számos lehetőséget kínál a meleg víz és a fűtés tekintetében. A mindössze 840x440 mm-es oldalfali egység kombinálható a szabványos háztartási melegvíz-tartályokkal a kompakt és helytakarékos végeredmény érdekében.

Intelligens fűtésszabályozók

Az intelligens vezérlési technológia megkönnyíti a rendszer otthoni vagy távoli vezérlését a tulajdonos igényeinek megfelelően.

A Daikin Altherma 3 időjárás-követő vezérlése és az inverteres kompresszor a kinti hőmérséklettől függetlenül maximalizálja az új Daikin Altherma 3 hatékonyságát annak érdekében, hogy minden időben biztosított legyen a helyiség állandó hőmérséklete.

A rendszer gyors telepítés-varázslóval rendelkezik, amely kilenc előre programozott lépésben biztosítja az egyszerű üzembe helyezést. Alternatív megoldásként a beállítások távolról is elvégezhetőek a Daikin Online Controller okostelefon-alkalmazáson keresztül, melyek lehetővé teszik az otthoni kényelmi szint egyedi preferenciáknak megfelelő beállítását, miközben biztosítják a még fokozottabb energiahatékonyságot. A Daikin Altherma 3 rendszer teljes mértékben integrálható más otthoni vezérlőrendszerekbe is.

Üzembe helyezés és telepítés ugyanazon a napon? Nem gond!

A Daikin Altherma 3 termékcsaládot úgy tervezték, hogy – az ügyfelek kényelmét szem előtt tartva – egyszerű legyen a telepítése és az üzembe helyezése.

A gyorsabb telepítés érdekében az egységeket úgy szállítjuk, hogy az összes kulcsfontosságú hidraulikus elem gyárilag beépítésre került, míg a könnyebb felemelés érdekében a hevederek helye és a fogantyúk beépítettek. A kültéri egységeket tesztelve és hűtőközeggel feltöltve adjuk át, ezzel is csökkentve a telepítési időt.

Az új kialakítású padlón álló kompakt modell megkönnyíti a karbantartást: a felnyíló kapcsolószekrény és az egység felső részén elhelyezett hidraulikus elemek biztosítják, hogy bármilyen szervizelés az egység elülső felületén elvégezhető legyen. Ezen felül a csőcsatlakozások is könnyen elérhetőek a berendezés tetején. A festett alaplemez magasabb szintű korrózióvédelmet nyújt a fokozott tartósság érdekében.

Az egység konfigurálása egyszerűen végrehajtható a távvezérlő konfiguráció-varázslójának alkalmazásával. A varázsló lehetővé teszi a telepítő számára, hogy néhány lépésben üzembe helyezze az egységet, amely rövid időn belül működik is. Alternatív megoldásként a konfigurálás előzetesen vagy távolról is elvégezhető, SD-kártyára vagy USB-re korábban feltöltött beállításokkal. A Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű hőszivattyújának új generációja már elérhető!


Dél-Alföldi Klíma Kft

6724 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 45. fsz. 1.

 

 

Vissza