Kategóriák

Hírek

Az LG új berendezései

2015-02-23

Az LG Electronics az idei évben 8 új generációs berendezést helyezett üzembe Klíma Akadémiáján összesen 2,75 millió forint értékben. A szolgálatba helyezett új készülékek hatékonyabbak, csendesebbek, kifinomult szűrési technikákat alkalmaznak és mindemellett modern és elegáns formatervezéssel kerülnek forgalomba.

A szolgálatba helyezett berendezések között szerepel inverteres beltéri és kültéri egység, hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma, légcsatornázható beltéri variálható multi klíma és hővisszanyerős szellőztető is. Az LG 2007 óta működő Klíma Akadémiáján ingyenes kurzusokon vehetnek részt a klímatechnikai vállalkozások szakemberei, épületgépész tervezők, építészek, beruházók, értékesítők, kereskedelmi szakemberek, valamint egyetemi és főiskolai hallgatók. A 8 új modell az oktatás részét képezi, az általuk képviselt új technológiák a tananyag részét képezik majd.

 

A legfontosabb új készülék az LG Eco-V hővisszanyerős szellőztető rendszer

A Klíma Akadémia energiatakarékos szellőztetését az új Eco-V rendszerrel oldják meg a jövőben, amelynek 1000 m3/órás teljesítménye tökéletesen megfelel az Akadémia 30 fős befogadóképességének.

Az új hővisszanyerős készülék központi távirányító berendezésről is irányítható, és üzemállapota is nyomon követhető a számítógép képernyőjén. A befúvó és az elszívó ventilátor fordulatszáma egyaránt széles tartományban változtatható. A korszerű DC motornak köszönhetően a zajtényező érezhetően csökkent. Az új Eco-V készülék a minden beltéri egységhez univerzálisan alkalmazható új vezetékes távirányítóval szabályozható.

 

Új Multi Inverter kültéri és beltéri egységek

Az új MU sorozat a 2. generációs Multi Inverter termékcsalád legfrissebb változata. A három beltéri egység ellátására alkalmas kültéri mérete, súlya, zajtényezője is kisebb az 1. generációs változaténál, emellett felszerelése és beüzemelése is egyszerűbb. Az MU sorozat számos új funkcióval gazdagodott, ezek közül említésre méltó a digitális kijelző, konfigurálási lehetőség, egyszerűen elvégezhető szervizelés és beállítható szervizfunkciók, valamint az éjszakai csendes üzemmód. A második generáció műszaki újdonsága például, hogy a hűtőkörben az eddigi hőmérsékletérzékelők helyett nyomástávadót alkalmaz. Ez sokkal precízebb megoldást jelent, amelynek hála az LG garantálja -18°C-ig a problémamentes hőszivattyús üzemelést.

A beltéri egységek kinálat közül a Klíma Akadémia egy ezüstszínű új Art Cool modellel is gazdagodott. A Multi Inverter család legelegánsabb tagjának ventilátormotorja által kibocsátott zaj oly alacsony, hogy a háttérzaj miatt pontosan nem is mérhető, csak laboratóriumi körülmények között.

 

A 8 új modell az LG Klíma Akadémiáján

  • MU3M19.UE2: Inverteres kültéri variálható multi klíma
  • MS09AQ.NB0: Inverteres beltéri multi klíma
  • MS07AWV.NB0: hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma
  • MS09SQ.NB0: hőszivattyús inverteres split variálható multi klíma
  • CV12.NE2: távirányítós mennyezeti/parapet inverteres split klíma
  • CB24.NH2: légcsatornázható beltéri variálható multi klíma
  • LZ-H1006BA2.ENWALEU: hővisszanyerős szellőztető
  • LZ-H0506BA2.ENWALEU: hővisszanyerős szellőztető.

 

Forrás: Hűtő,-klíma és légtechnikai épületgépészeti szaklap

Vissza