Kategóriák

Hírek

Az LG klímákról

2016-02-05

A légkondiciónálók mára részünk életünknek. Kiemelkedő technológiai kifinomultságot értek el, de mostanság fontos szempont a fűtési és hűtési képességeken túl a klímák megjelenése és energiahatékonysága. Az LG mindezen céloknak messzemenőkig eleget tesz és még tovább. Az alapszintet meghaladó készülékeik és az esztétikailag kifinomult kialakítása bármely otthonba vagy irodahelyiségbe kíválóan passzol. A tiszta és kellemes levegő biztosításán kívül teljessé teszi életterünket. Az LG mindenekelőtt szem előtt tartja hogy a kíváló légkondiciónálás követelményeinek megoldást nyújtson. Az energiahatékonyság mellett a költségmegtakarítás is fontos tényező. A gondos kutatás-fejlesztés eredménye, hogy az LG klímái hosszú élettartamúak legyenek és éveken át gond nélkül kényeztessenek minket.

 

Magasfokú energiahatéknyság
Az LG továbbfejlesztett inverter technológiája erőteljes teljesítménnyel működik, mégis képes a minimumra csökkenteni az energiafogyasztást. Ezzel elérve hogy az LG a leghatékonyabb légkondicoónáló-redsnzerét képviselhesse.

Hatékony egészségvédelem
Az LG klíma készülékeibe  több, különöző szűrőrendszert építettek. A porvédelem és a 3M szűrők tisztítják a helysiég levegőjét. A beépített Plasmaster PLUS ionizátor szűrőrendszer felfrissíti a szoba levegőjét, így az tiszta és egészséges lesz. Kikapcsolt állapotban a rendszer automatikus kiszárítja magát, így tiszta és száraz marad.

Wi-Fi opció
Ha bármilyen Wi-Fi készülékkel rendelkezik, mint pl. laptop/okostelefon, táblagép, a Wi-Fi modul révén bármikor hozzáférhet a légkondicionálóhoz. (Választható, opcionális funkció és a vezeték nélküli modul minden készülékhez szükséges.)

Csendes működés
Az LG egyedi, ferdelapátos ventilátora és szénkefe nélküli, egyenáramú motor technológiája segítségével sikerült kiküszöbölni a felesleges zajt és biztosítani a minimális zajszintű, csendes működést.

Enyhe légáram
Az új, egy gombnyomásra működő funkció kellemesen lágy levegőt biztosít otthonában. Az automatikus terelőlapát szögének beállítása tökéletes kifúvási irányt és levegőmennyiséget biztosít.

Vissza