Kategóriák

Hírek

A szűrőkről általánosságban

2016-05-17

 Különböző szűrők és tulajdonságaik!

Elsőként vegyük a legáltalánosabbat, a porszűrőt. A mikroporszűrők nagylégáramú, mégis alacsony zajszinttel bíró szűrők, mely erős elektrosztatikus töltésű felülettel lettek kialakítva. Ennek köszönhetően magukhoz vonzzák és csapdába ejtik a káros, mikroszkopikus részecskéket, valamint a legúti megbetegedéseket okozó pollent és finomport. Felületén sokkal jobban megragadnak az apró por részecskék, anélkül, hogy a kifújt levegő mozgását korlátoznák, valamint a belső helységbe nem engedik be a káros anyagokat.

 

 

A következő a plazmaszűrő, mely plazmás ionizáló segítségével véd a kellemetlen szagoktól és a levegőben terjedő káros anyagoktól, tovább több mint 3 millió ionnal fertőtleníti mind a légkondicionálón áthaladó levegőt, mind annak környezetében lévő felületeket. A felszabaduló ionok a levegőbe kerülnek és megkötik a részecskéket, majd hatástalanítják azokat, így csak a tiszta levegő jut be otthonába.

 

 

A kettős védelmű szűrők a port és baktériumot egyaránt magukhoz vonzzák. Ez a szűrő a 10 mikronnál nagyobb szemcsés anyagok és baktériumok ellen tökéletes védelmet nyújt. Kevesebb mint 18 óra alatt a levegőben terjedő káros anyagok 99,9 %-át eltávolítják, őrizve ezzel a felhasználók egészségét.

 

Igen sok klímaberendezés rendelkezik katechin szűrővel is. A katechin egy olyan természetes antibakteriális anyag, amely a tealevélből nyerhető ki, és képes elpusztíteni a baktériumokat.  A szűrők bevonata hatékonyan semlegesíti a szagokat is, ezzel egyidőben antibakteriális hatását is kifejti, és ártalmatlanítja a helységben található vírusokat. 

 

 

Az allergia ellenes szűrők szintén hasznosnak bizonyultak. Különösen magas leválasztási szintje révén a 0,01 mikron méretű részecskéket is képes kiszűrni. Speciális enzimbevonata ártalmatlanítja a helység saját levegőjében található allergén anyagokat, megelőzve ezzel az allergiás tünetek kialakulását. 

A rendkívüli tiszta levegőért felel a nano-platinum szűrő. Hatékonyan szűri meg a levegőben található kellemetlen szagokat és a baktériumok nagy részét. Ennek hatékonysága a szűrő tisztítása után is megmarad.

Az aktív szénszűrő képes hatékonyan elnyelni majd magában tartani a füstöt, valamint a különféle háziállatok után maradt és egyéb kellemetlen szagokat is. ennek a szűrőnek köszönhetően klímája mindig friss levegővel látja el otthonát.

A szűrőberedezésekkel kapcsolatosan további információt munkatársainktól kérdezheti meg! Keressen minket bátran!

Vissza