Kategóriák

Hírek

A Három gyémánt klímái

2016-06-09

 A Mitsubishi legújabb 2016-os szériája kiemelkedő minőségű terméket nyújt, egyenesen a Mitsubishi Electric saját gyárából. Rengeteg extrával felszerelt klíma, mely tökéletes választásnak bizonyul mind irodába, iskolába, valamint otthonába is. Egy megbízható és sokoldalú klímát kap.

 

Design:

Egyszerű és letisztult. Kell ennél több? Szerintünk nem. Szép lekerekített kialakításával nem egy csűnya dobozt, hanem egy igényes klímát fog látni szobájának falán. Fehér színével szinte minden környezetbe tökéletesen beleillik.

 

 

 

Természetesen a szép kialakítás, nem minden. Ezzel a gyártó is tisztában van, ezért olyan klímával állt a felhasználók elé, melyet bármikor bizalommal ajánlhatunk mindenkinek, legyen szó egy kis szobáról, vagy egy nagyobb családi házról. 

 

 

Tulajdonságok:

Első sorban megfizethető és jó minőségű is! Könnyű és gyors hozzáférést biztosít minden üzemmódhoz. Új hármas szűrő rendszert alap felszereltségként adják, mert a gyártók is tudják, hogy az egészség megőrzése fontos, főleg ha klímáról beszélünk. A ma fejlődő technika mellett a Wi-Fi felszeretség alapvetően ját hozzá. Pluszba a Mitsubishi mellett szól, hogy minden egyes kiegészítő könnyen kapcsolható hozzá mint például s hotel applikáció, vagy a távfelügyeleti rendszer.

 

 

Econo Cool funkciójának köszönhetően úgy élvezheti a hűs levegőt otthonában, hogy nem kell aggódnia a számlák miatt sem, ugyanis ez a gazdaságos hűtési funkciója a klímának. Beépített 12-órás időzítője automatikusan kapcsolja be illetve ki a berendezését. Automatikus újraindítás funkciójának köszönhetően egy áramszünet sem okozhat többé gondot klímája üzemelésében. Telepítése gyors és egyszerű.

Vissza