Kategóriák

Hírek

A GREE klímáról!

2015-07-17

 

 

 

 

 

 

 

Ha minőségről van szó, a GREE termékeknek nincs párja. Külön figyelmet forít termékei minőségére és hosszú élettartamára. Emellett szem előtt tartják hogy készülékeik környezetbarátak és energiatakarékosak legyenek.
A GREE klímák tervezésénél külön figyelmet szenteltek a korszrű technológia és luxus kivitelezés kombinációjára. Ezzel  tökéletsen elérték az energiatakarékosság, a csendes és biztonságos működés legmagasabb fokát.

GREE DC inverteres G10 technológia:
Eme technológia alkalmazásával a kompresszor csak a szükséges mennyiségű energiát használja fel, igazodva az adott helyiséghez. Így akár 40%-os energiamegtakarítás elérhető. A legújabb GREE G10 inverter akár 10Hz-es ultra-alacsony frekvenciájú sebességgel is működhet.

GREE kettős forgódugattyús kompresszor:
A kompresszor két ellentétes irányban forgó dugattyúból áll, mely nagy hatásfokkal biztosítja a szükséges hűtőközeg áramlását. A dugattyúk ezen ellentétes elhelyezése garantálja a halkabb működést, az alacsony szintű rázkódást és a stabilitást, ezáltal hosszabb élettartalmúak. A két fogódugattyú sűríti össze az alacsony és a magas nyomású hűtőközeget.

Öntisztító funkció:
Fontos tudni, hogy a klíma lekapcsolása után a hűtés miatt a beltéri egységben lecsapódik a pára, mely a későbbiekben gombák és baktériumok telephelyévé válik. A beépített öntisztító funkció, a hűtési folyamat befejezése után, a ventilátor 10 perces további mükődésével biztosítja a hőcserélő belső szárítását, ezzel megakadályozva a gombás és baktréiumok megtelepedését.

Csendes üzemmód:
A még csendesebb működés elérése érdekében a beltéri egységbe épített ventilátor nagyon alacsony ventilátor sebességre kapcsol.

Turbó funkció:
A turbó funkció bekapcsolásával a beltéri egység ventilátora extra erős sebességre kapcsol, így lényegesen gyorsabban elérjük a kivánt hőmérsékletet.

Energiatakarékos üzemmód:
Ezzen üzemmód választásával lényeges mennyiségű energiát takaríthatunk meg, mivel a szoba hőmérsékletét a rendszer mint hűtési, mind fűtési üzemmódban a hőmérsékletbeállítás automatikus emelésével, vagy csökkentésével javítja.

Plazma szűrőrendszer és levegőionizátor:
A hatékony szűrő a legkisebb részecskék, vírusok és baktériumok 90%-át felfogja, így biztosítja a tiszta levegőt. Hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat. A negatív töltésű ionok termelésével biztosítja a jobb levegőminőségét. Az aktívszenes szűrő megköti a szagokat és védelmet nyújt a baktériumok ellen. Az ezüst ionizáló szűrő a baktériumok, vírusok és más szennyeződések 99%-át.

Vissza