Kategóriák

Hírek

A Daikin gondoskodik az otthona tiszta levegőjéről!

2016-09-15

Miért használjunk légtisztót? A levegő természetes és általban ártalmatlan részecskéket tartalmaz, valamint olyan vegyi szennyeződéseket, amelyek jelentősen ronthatják a levegő minőségét. Ezért rendkívül fontos a vegyi szennyeződések és allergén anyagok eltávolítása, mivel azok közvetlen negatív hatással vannak az egészségünkre és súlyosbíthatják az asztmás vagy allergiás tüneteket. A légtisztítók célja ezen részecskék hatékony eltávolítása és az egészséges levegő biztosítása. Mindenzek mellett "lebontással" kiszűrik a szagokat okozó anyagoka is. 

A Daikin MC70L légtisztító kiemelkedő eredménnyel képes megtisztítani otthonunk levegőjét. A levegő megtisztítása a káros részecskék és szennyező anyagok eltávolítását jelenti, a Daikin azonban ennél többet is tesz. Légtisztító technológiánk nem csak eltávolítja, majd lebontja a káros részecskéket, hanem eltávolítja a port, szagokat, baktériumokat, kisállatszőrt, penészt, polleneket és atkákat, valamint egyéb allergén anyagokat, ezáltal tiszta és egészséges levegőt biztosít.

 

 

6 elemből álló szűrőrendszerének köszönheti magas fokú hatékonyságát:

1.   PP előszűrő: csapdába ejti a nagyméretű porszemeket és állati szőrt

2. Plazma ionizáló: nagyfeszültség hatására a por és pollen pozitív töltésű lesz, az elektrosztatikus szűrőhöz jut

3. Flash Streamer: A "Flash Streamer" nagysebességű elektronokat bocsát ki, melyek hatékonyan semlegesítik a szagokat és a formaldehideket

4. Elektrosztatikus port megkötő szűrő: a pozitív töltésű porrészecskéket és polleneket magához vonzza a negatív töltésű szűrő.

5. Titanium Apatite Fotokatalitikus szűrő: magába szívja és elemeire bontja a szagokat, baktériumokat és vírusokat

6. Szagtalanító katalizátor: mielőtt a levegő visszatér a szobába, a benne lévő szagokat a katalizátor magába szívja és lebontja

 

A készülék rendkívül csendes, akár hálószobában is használható. Hordozható, így könnyen áthelyezhető egyik helyiségből a másikba, és további nagy előnye, hogy kevés karbantartást igényel, könnyű tisztítani. A kompakt divatos kivitele ideálissá teszi a lakásokban, hotelekben, irodákban és éttermekben történő alkalmazását.

 

A Dél Klíma kínálatában most nagyon kedvező áron vásárolható meg a készülék, melyet az alábbi linken talál meg:

http://www.delklima.hu/termekek/Legtisztito/Daikin_MC70L_legtisztito

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére! 

 

 

 

Vissza