Kategóriák

Hírek

2015. június 15. fontos dátum a „klímák világában”!

2016-03-25

Tavaly nyár óta, egészen pontosan 2015. június 15-től a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság szabályozza, hogy kizárólag olyan vállalkozások végezhetik el a hűtőközeggel rendelkező klímaberendezések telepítését, akik rendelkeznek az általuk kiadott hatósági regisztrációval és megfelelően képesített szakemberekkel végeztetik el a munkát.

 

A képesítés és regisztráció nélküli szerelők nem csak a légkondicionálók telepítést nem végezhetik el, de a karbantartást és gáztöltést sem! Azt, hogy egy cég rendelkezik-e a szabályos klímaberendezés telepítéséhez szükséges igazolásokkal: www.nkvh.kormany.hu oldalon tudjuk ellenőrizni. 

 

Cégünk természetesen RENDELKEZIK a szükséges igazolásokkal és minden esetben szakképzett és megbízható munkatársakkal végeztetjük a készülékek beszerelését.

 

 

 

A klímaberendezések kültéri és egy beltéri egységekből állnak, ezek felhelyezése és a csövezés kiépítése sajnos némi furással és porral jár, de minden esetben igyekszünk a legkevesebb bontással és kosszal elvégezni a munkálatokat. A szerelés általában néhány órát vesz igénybe (3-5 órát), de az átlagos időtartamot az esetleges speciális körülmények megnövelhetik.

 

A beszerelést követően minden esetben ellenőrizzük a készülék megfelelő működését, az áramfelvételt, a különböző gáznyomásokat és amennyiben szükséges elmagyarázzuk a klíma használatához szükséges tudnivalókat is.

 

 

 

A nálunk vásárolt készülékek beszerelését rövid határidővel biztosítjuk ügyfeleinknek, de a nyári hőség során a megnövekedett igény miatt mindig számítani kell egy kis „sorban állására”, így azoknak, akik klímavásárlást terveznek, javasoljuk, hogy gondolkodjanak előre és ha van rá lehetőségük még a tavaszi időszakban szereltessenek készüléket.

 

A klímakiépítés pontos tartalma:

  • -  Kültéri és beltéri egységek telepítése
  • -  A hűtőköri csővezeték kiépítése, szigetelve
  • -  Kábelcsatorna
  • -  Cseppvíz elvezetés
  • -  1 pár kültéri oldalfali konzol
  • -  Elektromos bekötés
  • -  Beüzemelés
  • -  Regisztráció (ha előírt!)
  • -  Kiszállítás (Szegeden és 10 km-es vonzáskörzetében)

 

A klímaszerelésre és a felhasznált szerelési anyagokra a jogszabályban előírt 12 hónap garancia érvényes.

 

További részletek miatt keress bennünket személyesen üzletünkben Szegeden a Textilgyári út 3. szám alatt, vagy kattints az alábbi linkre: http://www.delklima.hu/termekek/Klima_szereles_arak/

Vissza