Kategóriák

Gree klíma

Gree klíma kínálatunkban között egyaránt megtalálhatók a lakossági és az üzleti (kereskedelmi) célra kifejlesztett készülékek, többféle típusban. A választékban a Gree klíma inverteres és multi típusai mellett mobil klímát és Gree légtisztító berendezéseket is találnak az érdeklődők.

A Gree klíma készülékekről

Gree klíma lakosság alkalmazásra: Ezek a klíma készülékek alapvetően otthoni és irodai használatra lettek kifejlesztve, vagyis nem folyamatos üzemre, hanem 8-12 óra/nap működtetésre ajánlottak.

Gree klíma kereskedelmi igényekhez: Az üzleti alkalmazásra kifejlesztett Gree klíma berendezések hosszú távon is alkalmasak a 24 órás, folyamatos üzemre.

Multi klíma: Amennyiben több helyiség klimatizálást szeretné megoldani, a Gree multi klíma a legjobb megoldás, mivel ezeknél a modelleknél egyetlen kültéri egység tartozik több beltéri egységhez.

Gree klíma ajánlatunkGree klíma a világ legnagyobb gyártójától

A Gree Electric Appliances kevesebb mint 20 év alatt vált a világ legnagyobb klíma gyártójává. Évente 25 milliónál is több Gree klíma készül a cég gyáraiban, ahol 40 000 szakképzett alkalmazott dolgozik a folyamatosan növekvő kereslet kielégítésén. A Gree klíma magas minőségének és különösen csendes működésének köszönheti az egyre nagyobb és nagyobb népszerűségét. A gyártó szem előtt tartja a környezetvédelmet is, az utóbbi évek során több környezetbarát hűtőközeggel szerelt Gree klíma került a piacra.

Gree klíma kedvező ár-érték aránnyal

Alacsony ár mellett juthat kiváló teljesítményhez, ha megbízható Gree klíma vásárlása mellett dönt. Ez nem csupán a Gree klíma kedvező árának köszönhető, hanem a gyártó fejlett technológiai megoldásainak is. A Gree termékeiben található kompresszorok fordulatszáma akár 1 Hz-re is csökkenthető, ezáltal energiatakarékosan működtethető a klíma. Így alacsony költségek mellett élvezheti a tökéletes hőmérsékletet és lakása kényelmét.