Kategóriák

Daikin klíma

Több kategóriákban kínálunk Daikin klíma készülékeket lakossági és kereskedelmi célra, többféle típusban. Webshopunkban nagy választékban böngészhet az inverteres és split Daikin klíma berendezések, multi készülékek, beltéri és kültéri oldalfali klíma modellek között.

Néhány szó a Daikin klíma berendezésekről

Daikin klíma lakossági igényekre: A lakossági célra fejlesztett klima készülékek elsősorban otthoni, illetve irodai használatra szánt modellek, amelyek általában csak napi 8-12 órán át üzemelnek egyhuzamban. Lakossági daikin klímák.

Daikin klíma kereskedelmi igényekre: A kereskedelmi vagy üzleti használatra fejlesztett Daikin klima modellek a folyamatos, napi 24 órás üzemre is alkalmasak hosszú távon. Forgalmazott kereskedelmi klímák.

Multi klíma: Ha több helyiséget szeretne klimatizálni, a Daikin multi klíma megoldási közül érdemes választani, amelyeknél több beltéri egységhez egyetlen kültéri egység tartozik, így a külső fal nem lesz „teleaggatva” a berendezésekkel. Cégünk kínálatában kapható: Daikin multi klímák

Daikin klíma ajánlatunkDaikin klíma dekoratív beltéri egységekkel

Minden Daikin klíma formatervezése során kikötés volt a stílusos megjelenés. Ehhez mérten a Daikin klima berendezései ahelyett, hogy jellegtelenségükkel olvadnának bele a környezetbe, az elegáns designnak köszönhetően inkább a lakásbelső díszítő elemeivé válnak. Természetesen emellett tökéletesen ellátják feladatukat is, és a legkorszerűbb légkondicionálási technológiák használatával kezelik a lakás vagy az üzlethelyiség levegőjét. A hőszivattyús és speciális inverteres megoldásoknak köszönhetően a Daikin klíma készülékek üzemeltetésével jelentős költségmegtakarítás érhető el. A kompakt beltéri egységek miatt a telepítés egyszerű, egy Daikin klima szinte bárhol elhelyezhető. A Daikin olyan technológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a klíma víztartály nélkül is folyamatosan szabályozza a levegő páratartalmát.

Multi-split Daikin klíma

Egyetlen kültéri egységhez akár kilenc Daikin klíma is csatlakoztatható. A különböző beltéri zónákban egymástól függetlenül szabályozható a hőmérséklet. Mivel a helyiségek eltérő alapterületűek lehetnek, ezért a Daikin multi-split klíma rendszerét felkészítették arra, hogy különböző teljesítményű, sőt akár más-más típusú klíma készülékek csatlakozzanak hozzá.